Etikkapaprikat

Säilötyt paprikat sopivat niin annoksiin kuin lisukkeina.

Ainesosat

  • 2 dl Väkiviinaetikkaa
  • 4 dl Sokeria
  • 6 dl Vettä
  • 1 tl Suolaa
  • 1 rkl Fenkolinsiemeniä
  • 1 kourallinen Timjamia
  • 1 kpl Keltainen sipuli kuorittuna ja lohkottuna
  • 1 kpl Valkosipulinkynsi siivutettuna
  • 4 kpl Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa

Resepti

  • Mittaa kaikki muut ainekset kattilaan paitsi paprikat
  • Kiehauta.
  • Asettele paprikat haluamaasi kannelliseen rasiaan tai purkkiin.
  • Peitä paprikat liemellä.
  • Anna maustua vähintään vuorokauden.
Säilötyt tuotteet ovat täydellisiä välttääkseen ruokahävikkiä!
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi