Gluteeniton vispipuuro

Gluteeniton vispipuuro

Sopii niin aamupalaksi, välipalaksi kuin jälkiruuaksikin!

Ainesosat

  • 1 litra Vettä
  • 1 tl Suolaa
  • 3 dl Puolukkaa
  • 2,5 dl Hirssihiutaleita
  • 1 dl Kookossokeria tai tavallista sokeria
  • 1,5 dl Kermaista kookosmaitoa
Annoslaskuri: 4 annosta

Resepti

  • Keitä vesi ja suola.
  • Lisää puolukat, hirssihiutaleet ja kookossokeri.
  • Anna kiehua n 10 minuuttia.
  • Anna jäähtyä.
  • Kun puuro on jäähtynyt lisäät maidon ja sekoitat puuron kuohkeaksi sähkövatkaimella.
  • Nauti maidon ja vapaavalintaisen lisukkeen kanssa.
Gluteeniton ja vegaaninen aamupala, välipala tai jälkiruoka.
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén