Karpaloita kaurakermalla

Karpaloita lakritsi-kolakastikkeella ja kaurakermalla

Hapokkaat karpalot makealla lakritsi-kolakastikkeella tehtynä tuoreista taateleista ja kuohutetusta kaurakermasta.

Ainesosat

  • 10 kpl Tuoreita taateleita
  • 1,5 dl Kermaista kookosmaitoa
  • 1 tl Raakalakritsijauhetta
  • 50 ml Kaurakermaa, tai tavallista kuohukermaa
  • 2 tl Hunajaa
  • 2 dl Pakastettuja karpaloita
  • Kanelia päälle
Annoslaskuri: 4 annosta

Resepti

  • Ota taateleista siemenet ja sekoita yhdessä kookosmaidon kanssa tehokkaassa sekoittimessa tai käytä sauvasekoitinta.
  • Voi kestää hetken ennen kuin sinulla on sileä kastike.
  • Lisää raakalakritsijauhe ja sekoita.
  • Aseta jääkaappiin.
  • Vatkaa kaurakerma ja hunaja sähkövatkaimella.
  • Toimii myös tavallisella kermalla.
  • Annostele 1 rlk karpaloita tarjoilulaseihin.
  • Laita päälle nokare kermaa.
  • Jatka lisäämällä 2-3 rkl kolakastiketta ja päätä isompaan nokareeseen kermaa ja päälle vielä vähän kanelia.
Perinteinen jälkiruoka pienellä tvistillä.
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén