kasvishampurilainen

Kasvishampurilaiset

Kasvishampurilaisten täytteenä ovat paahdetut porkkanat, salaatti, rucolan versot, punamangoldia, sipulirenkaat ja paprikamajoneesi.

Ainesosat

  • 2-3 Kpl Porkkana
  • 1/2 Dl Oliiviöljyä
  • Himalajan vuoristosuola
  • 2 Rkl Hunaja
  • 4 Kpl Sämpylää
  • 4 Rkl Paprikamajoneesia (esim. auran-vegaani-paprikamajoneesi)
  • 100 G Lehtisalaatti
  • 1 Kpl Sipuli
  • 1 Dl Rucolan versoja
  • 1 Dl Punamangoldia
Annoslaskuri: 4

Resepti

  • Uunissa paahdetut porkkanat
  • Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  • Leikkaa porkkanoista kannat pois ja huuhtaise porkkanat. Leikkaa paksuimmat porkkanat pituussuunnasta kahtia.
  • Voit myös kuoria porkkanat, jos haluat.
  • Lado porkkanat uunipellille leivinpaperin päälle, niin että porkkanoita on tasaisesti kaikkialla. Valuta päälle oliiviöljyä ja sitten hunaja. Sivele sudilla hunajaa tasaisesti kaikkialle.
  • Ripottele lopuksi porkkanoiden päälle ripaus suolaa. Paista porkkanoita uunin keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes haarukalla kokeiltaessa porkkanat ovat kypsiä.

Hampurilaisten kokoaminen:

  • Kokoa kasvishampurilaiset levittämällä 4 sämpylälle paprikamajoneesi ja latomalla päälle paahdettuja porkkanoita, leikatut sipulirenkaat, rucolan verso, punamangoldia ja salaatinlehtiä.
Helpot kasvishampurilaiset.
Kokkisi oli:
Kaisu PitkänenKaisu Pitkänen
Erikoisruokavalio: Kananmunaton, Maidoton, Vegaaninen
Valmistustapa: Paistettu, Uunissa
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Pääruoat, Resepti