Marinoidut persikat

Marinoidut persikat

Täydellinen jälkiruoka illanviettoon kun se tulee tehdä etukäteen.

Ainesosat

  • 8 kpl Persikkaa
  • 400 g Vettä
  • 100 g Ruokosokeria
  • 1 kpl Kanelitanko
  • 3 kpl Rosmariinin oksaa
Annoslaskuri: 4 hengelle

Resepti

  • Halkaise persikat ja poista kivi.
  • Mittaa muut ainekset kattilaan.
  • Kiehauta.
  • Aseta persikan puolikkaat suljettavaan säilöntäastiaan.
  • Kaada liemi päälle ja sulje purkki.
  • Anna maustua vähintään yön yli.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Course: Jälkiruoat
Valmistustapa: Keitetty, Säilöntä
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 15 min
Murupolku: Jälkiruoat