Mustikkacheesecake lasissa

Mustikkacheesecake

Tarjoile lasipurkista, hauska vaihtoehto mustikkacheesecakesta makeutettuna ainoastaan hunajalla.

Ainesosat

  • 200 g Pakastettuja kotimaisia mustikoita
  • 4 rkl Sitruunamehua
  • 3 rkl Hunajaa
  • 2 dl Kuohukermaa
  • 200 g Tuorejuustoa
  • 150 g Digestivekeksejä
Annoslaskuri: 5 annosta

Resepti

  • Laita mustikat, sitruunamehu (2rkl) ja hunaja (1.5 rkl) kattilaan.
  • Sulata matalalla lämmöllä.
  • Vatkaa sinä aikana kerma sähkövatkaimella.
  • Sekoita joukkoon tuorejuusto, hunaja (1.5 rkl) ja sitruunamehu (2 rkl).
  • Murusta joukkoon myös digestivekeksit.
  • Laita lasiin vuorotellen digestivemuruja, mustikkaa ja kermasekoitusta.
  • Tarjoile heti.
Makeutettu ainoastaan hunajalla!
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén