Bästa blåbärssoppan

Mustikkakeitto

Mustikkakeitto aidolla vaniljalla. Tarjoile kuumana vaniljajäätelön kanssa.

Ainesosat

  • 6 dl Vettä
  • 6 dl Mustikoita pakastettuja
  • 3 rkl Sokeria
  • 1 kpl Vaniljatanko
  • 1 mm Suolaa

Suurus:

  • 2 rkl Maissitärkkelystä
  • 4 rkl Vettä
Annoslaskuri: 2

Resepti

  • Keitä 6 dl vettä, lisää sokeri, vaniljatanko ja suola.
  • Anna kiehua 3-4 minuuttia.
  • Lisää mustikat, kiehauta.
  • Sekoita maissitärkkelys ja vesi, sekoita hyvin, kaada seos mustikkakeittoon ja anna kiehua hetken.
  • Keiton voi hyvin ottaa mukaan kuumana termoksessa tai kylmänä, sitä voi hyvin nauttia aamupalaksi tai jopa jälkiruoaksi jäätelön kera.
Mustikkakeitto + Vaniljajäätelö = TOTTA
Kokkisi oli:
Jens Lindstedt
Valmistustapa: Keitetty
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 15 min
Murupolku: Keitot, Resepti