06

Nicecream vadelmilla ja lakritsalla

Nicecream vadelmilla ja lakritsalla

Ehkä helpoin tapa tehdä raikas jäätelö: Nicecream! Jäätelön pohja on pakastettu banaani, joten jos sinulla on banaaneja, jotka alkavat olemaan ylikypsiä niin leikkaa paloiksi ja laita pakastepussissa pakastimeen. Nopeasti väännät jäätelön, jonka maun voi vaihdella esim. valkosuklaalla, mangolla, app

Ainesosat

  • 300 g Banaania, pakastettuja
  • 100 g Lakritsia
  • 150 g Vadelmia, kotimaisia, pakastettuja
  • 1/2 sitruunan mehu
Annoslaskuri: 4 annosta

Resepti

  • Leikkaa banaani paloiksi, laita pakastimeen 3-4 tunniksi.
  • Sekoita kaikki tehosekoittimessa, pitkään niin että sekoitus saa jäätelön koostumuksen.
  • Tarjoile mielellään puolijäisien vadelmien ja tuoreiden lakritsipalojen kanssa.
  • Jäätelöä ei voi säilyttää pakastimessa vaan se tulee nauttia heti.
Nicecream vadelmilla ja lakritsalla
Kokkisi oli:
Jens Lindstedt
Course: Jälkiruoat
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: >60 min
Murupolku: Jälkiruoat, Resepti