Pähkinäsuklaata suolakaramellilla

Pähkinäsuklaa

Joulun paras "pähkinäsuklaa" joka ei sisällä pähkinöitä, vaan manteleita, taatelinpaloja ja sormisuolaa.

Ainesosat

  • 150 g Tummaa suklaata
  • 1 dl Kuorimattomia manteleita
  • 4 kpl Kuivattuja taateleita
  • 1 tl Sormisuolaa
Annoslaskuri: 15 palaa

Resepti

  • Katkaise suklaa paloiksi ja laita kulhoon.
  • Sulata vesihauteella.
  • Leikkaa taatelit pieniksi paloiksi.
  • Sekoita taatelinpalaset, mantelit ja sormisuolaa sulaneeseen suklaaseen.
  • Laita leivinpaperi tarjottimelle tai leikkuulaudalle ja levitä pähkinäsuklaa päälle.
  • Laita jääkaappiin kahdeksi tunniksi.
  • Katkaise paloiksi ja tarjoile, säilytä kylmässä.
Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén