Joulun paras "pähkinäsuklaa" joka ei sisällä pähkinöitä, vaan manteleita, taatelinpaloja ja sormisuolaa.
Ainesosat
- 150 g Tummaa suklaata
- 1 dl Kuorimattomia manteleita
- 4 kpl Kuivattuja taateleita
- 1 tl Sormisuolaa
Annoslaskuri: 15 palaa
Resepti
- Katkaise suklaa paloiksi ja laita kulhoon.
- Sulata vesihauteella.
- Leikkaa taatelit pieniksi paloiksi.
- Sekoita taatelinpalaset, mantelit ja sormisuolaa sulaneeseen suklaaseen.
- Laita leivinpaperi tarjottimelle tai leikkuulaudalle ja levitä pähkinäsuklaa päälle.
- Laita jääkaappiin kahdeksi tunniksi.
- Katkaise paloiksi ja tarjoile, säilytä kylmässä.
Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.