Paistettua banaania

Paistettua banaania vaniljajäätelöllä

Helppo mutta herkullinen jälkiruoka kaikkiin tilanteisiin!

Ainesosat

  • 2 kpl Kypsää banaania
  • 1 rkl Kookosöljyä
  • 1 tl Kanelia
  • 0,5 tl Kardemummaa
  • 0,5 l Vaniljajäätelöä
Annoslaskuri: 4 annosta

Resepti

  • Kuori banaanit ja puolita pituussuunnassa.
  • Lämmitä paistinpannu kookosljyllä.
  • Aseta banaaninpuoliskat paistinpannuun ja ripottele päälle kanelia ja kardemummaa.
  • Paista banaanit pari minuuttia per puoli.
  • Tarjoile vaniljajäätelöllä.
Nopea ja helppo jälkiruoka.
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton, Laktoositon
Valmistustapa: Paistettu
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: < 15 min
Murupolku: Jälkiruoat, Resepti