Pieneen suolan nälkään tai välipalaksi
Ainesosat
- 4 kpl Vaaleaa paahtoleipää
- 200 g Tuorejuustoa
- 1 kpl Närpiön Vihanneksen chiliä, punainen
- 2 kpl Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa
- 1 rasia Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia
- 100 g Parmesaanijuustoa raastettuna
- 1 ruukku Korianteria
- 1 tl Suolaa
Annoslaskuri: 4 hengelle
Resepti
- Lämmitä uuni 160 asteiseksi
- Laita tuorejuusto kulhoon.
- Lisää joukkoon hienonnettu chili, suola ja korianteri.
- Levitä leipiä leivinpaperoidulle uunipellille ja voitele ne chilituorejuustolla.
- Asettele päälle siivutettua suippopaprikaa ja kirsikkatomaatteja.
- Paahda uunissa 10 minuuttia, tai kunnes leivät ovat rapeita.
- Koristele tuorejuustolla ja korianterilla.