Plättar med butternutpumpa

Butternut-kurpitsaletut

Butternut-kurpitsan maku on makea ja pähkinäinen, siksi se sopii mainiosti lettuihin.
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Servera med vispgrädde och cashewnötter.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g Butternut-kurpitsa
2dl Vettä
1dl Vispikermaa
Taikina:
4kpl Kananmunaa
Taikina
2dl Maitoa
Taikina:
2dl Hiivaleipäjauhoja
1dl Mantelijauhoja
2rkl Voita paistamiseen
  1. Kuori ja poista kurpitsasta siemenet.
  2. Leikkaa kurpitsa pieniksi paloiksi ja anna kiehua kannen alla veden ja kerman kanssa n. 10 minuuttia.
  3. Käytä tehosekoitinta ja aja sileäksi pureeksi, siirrä sivuun ja anna viiletä.
  4. Sekoita kaikki taikinan ainekset paksuksi taikinaksi. Taikina riittää n. 10-12 lettuun.
  5. Sekoita sekaan viilennyt puree. Sekoita niin että taikinasta tulee sileä.
  6. Paista n. 10–12 cm kokoisia lettuja non-stick paistinpannussa. Paista letut molemmin puolin jotta ne saavat hienon värin.
  7. Älä aseta valmiit letut päällekkäin koska ne voivat olla vaikeita saada eroteltua. Tarjoile ne suoraan paistinpannusta.
  8. Lisukkeeksi voi tarjoilla kermavaahtoa ja hunajassa käänneltyjä cashewpähkinöitä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Butternut-kurpitsaletut

Butternut-kurpitsan maku on makea ja pähkinäinen, siksi se sopii mainiosti lettuihin.
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Servera med vispgrädde och cashewnötter.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g Butternut-kurpitsa
2dl Vettä
1dl Vispikermaa
Taikina:
4kpl Kananmunaa
Taikina
2dl Maitoa
Taikina:
2dl Hiivaleipäjauhoja
1dl Mantelijauhoja
2rkl Voita paistamiseen
  1. Kuori ja poista kurpitsasta siemenet.
  2. Leikkaa kurpitsa pieniksi paloiksi ja anna kiehua kannen alla veden ja kerman kanssa n. 10 minuuttia.
  3. Käytä tehosekoitinta ja aja sileäksi pureeksi, siirrä sivuun ja anna viiletä.
  4. Sekoita kaikki taikinan ainekset paksuksi taikinaksi. Taikina riittää n. 10-12 lettuun.
  5. Sekoita sekaan viilennyt puree. Sekoita niin että taikinasta tulee sileä.
  6. Paista n. 10–12 cm kokoisia lettuja non-stick paistinpannussa. Paista letut molemmin puolin jotta ne saavat hienon värin.
  7. Älä aseta valmiit letut päällekkäin koska ne voivat olla vaikeita saada eroteltua. Tarjoile ne suoraan paistinpannusta.
  8. Lisukkeeksi voi tarjoilla kermavaahtoa ja hunajassa käänneltyjä cashewpähkinöitä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Plättar med butternutpumpa
Butternut-kurpitsaletut
Butternut-kurpitsan maku on makea ja pähkinäinen, siksi se sopii mainiosti lettuihin.
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

500g Butternut-kurpitsa
2dl Vettä
1dl Vispikermaa
Taikina:
4kpl Kananmunaa
Taikina
2dl Maitoa
Taikina:
2dl Hiivaleipäjauhoja
1dl Mantelijauhoja
2rkl Voita paistamiseen

Ohjeet

  1. Kuori ja poista kurpitsasta siemenet.
  2. Leikkaa kurpitsa pieniksi paloiksi ja anna kiehua kannen alla veden ja kerman kanssa n. 10 minuuttia.
  3. Käytä tehosekoitinta ja aja sileäksi pureeksi, siirrä sivuun ja anna viiletä.
  4. Sekoita kaikki taikinan ainekset paksuksi taikinaksi. Taikina riittää n. 10-12 lettuun.
  5. Sekoita sekaan viilennyt puree. Sekoita niin että taikinasta tulee sileä.
  6. Paista n. 10–12 cm kokoisia lettuja non-stick paistinpannussa. Paista letut molemmin puolin jotta ne saavat hienon värin.
  7. Älä aseta valmiit letut päällekkäin koska ne voivat olla vaikeita saada eroteltua. Tarjoile ne suoraan paistinpannusta.
  8. Lisukkeeksi voi tarjoilla kermavaahtoa ja hunajassa käänneltyjä cashewpähkinöitä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiirakkasmoothie
Omenapiirakkasmoothie

Valitse gluteenittomat ja laktoosittomat tuotteet sopimaan omaan ruokavalioon.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Shashuka
Shakshuka paprikalla ja kirsikkatomaateilla

Shajshuka täynnä makuja kotimaisista kasviksista!

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!