Plättar med butternutpumpa

Kategoriat

Vaikeusaste

Butternut-kurpitsaletut

Butternut-kurpitsan maku on makea ja pähkinäinen, siksi se sopii mainiosti lettuihin.
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Servera med vispgrädde och cashewnötter.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g Butternut-kurpitsa
2dl Vettä
1dl Vispikermaa
Taikina:
4kpl Kananmunaa
Taikina
2dl Maitoa
Taikina:
2dl Hiivaleipäjauhoja
1dl Mantelijauhoja
2rkl Voita paistamiseen
  1. Kuori ja poista kurpitsasta siemenet.
  2. Leikkaa kurpitsa pieniksi paloiksi ja anna kiehua kannen alla veden ja kerman kanssa n. 10 minuuttia.
  3. Käytä tehosekoitinta ja aja sileäksi pureeksi, siirrä sivuun ja anna viiletä.
  4. Sekoita kaikki taikinan ainekset paksuksi taikinaksi. Taikina riittää n. 10-12 lettuun.
  5. Sekoita sekaan viilennyt puree. Sekoita niin että taikinasta tulee sileä.
  6. Paista n. 10–12 cm kokoisia lettuja non-stick paistinpannussa. Paista letut molemmin puolin jotta ne saavat hienon värin.
  7. Älä aseta valmiit letut päällekkäin koska ne voivat olla vaikeita saada eroteltua. Tarjoile ne suoraan paistinpannusta.
  8. Lisukkeeksi voi tarjoilla kermavaahtoa ja hunajassa käänneltyjä cashewpähkinöitä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Butternut-kurpitsaletut

Butternut-kurpitsan maku on makea ja pähkinäinen, siksi se sopii mainiosti lettuihin.
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Servera med vispgrädde och cashewnötter.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g Butternut-kurpitsa
2dl Vettä
1dl Vispikermaa
Taikina:
4kpl Kananmunaa
Taikina
2dl Maitoa
Taikina:
2dl Hiivaleipäjauhoja
1dl Mantelijauhoja
2rkl Voita paistamiseen
  1. Kuori ja poista kurpitsasta siemenet.
  2. Leikkaa kurpitsa pieniksi paloiksi ja anna kiehua kannen alla veden ja kerman kanssa n. 10 minuuttia.
  3. Käytä tehosekoitinta ja aja sileäksi pureeksi, siirrä sivuun ja anna viiletä.
  4. Sekoita kaikki taikinan ainekset paksuksi taikinaksi. Taikina riittää n. 10-12 lettuun.
  5. Sekoita sekaan viilennyt puree. Sekoita niin että taikinasta tulee sileä.
  6. Paista n. 10–12 cm kokoisia lettuja non-stick paistinpannussa. Paista letut molemmin puolin jotta ne saavat hienon värin.
  7. Älä aseta valmiit letut päällekkäin koska ne voivat olla vaikeita saada eroteltua. Tarjoile ne suoraan paistinpannusta.
  8. Lisukkeeksi voi tarjoilla kermavaahtoa ja hunajassa käänneltyjä cashewpähkinöitä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Plättar med butternutpumpa
Butternut-kurpitsaletut
Butternut-kurpitsan maku on makea ja pähkinäinen, siksi se sopii mainiosti lettuihin.
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

500g Butternut-kurpitsa
2dl Vettä
1dl Vispikermaa
Taikina:
4kpl Kananmunaa
Taikina
2dl Maitoa
Taikina:
2dl Hiivaleipäjauhoja
1dl Mantelijauhoja
2rkl Voita paistamiseen

Ohjeet

  1. Kuori ja poista kurpitsasta siemenet.
  2. Leikkaa kurpitsa pieniksi paloiksi ja anna kiehua kannen alla veden ja kerman kanssa n. 10 minuuttia.
  3. Käytä tehosekoitinta ja aja sileäksi pureeksi, siirrä sivuun ja anna viiletä.
  4. Sekoita kaikki taikinan ainekset paksuksi taikinaksi. Taikina riittää n. 10-12 lettuun.
  5. Sekoita sekaan viilennyt puree. Sekoita niin että taikinasta tulee sileä.
  6. Paista n. 10–12 cm kokoisia lettuja non-stick paistinpannussa. Paista letut molemmin puolin jotta ne saavat hienon värin.
  7. Älä aseta valmiit letut päällekkäin koska ne voivat olla vaikeita saada eroteltua. Tarjoile ne suoraan paistinpannusta.
  8. Lisukkeeksi voi tarjoilla kermavaahtoa ja hunajassa käänneltyjä cashewpähkinöitä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Gluteeniton vispipuuro
Gluteeniton vispipuuro

Gluteeniton ja vegaaninen aamupala, välipala tai jälkiruoka.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kaurakermalla pyöristetty punajuurisosekeitto
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kurkkusalaatti avokadolla
Tomaatti & kurkkusalaatti avokadolla

Tarjoile lisukkeena minkä tahansa kesäruuan kanssa!

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vihannesnyytit
Vihannesnyytit

Tarjoile lisukkeena esim. muiden grillattujen tuotteiden kanssa.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vege-quesadillat
Vege-quesadilla

Tarjoile salaatin ja vapaavalintaisten kastikkeiden kera.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Vihannesvarret
Grillatut vihannesvartaat valkosipulimajoneesilla

Vegeruuan grillaaminen on helppoa, hyvää ja värikästä!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kurkkujäätelö
Mehujää kurkulla & limellä

Tee oma mehujääsi kurkusta ja limestä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Täytetyt paprikat
Täytetyt paprikat sienillä, omenalla ja pinaatilla

VINKKI! Vaihda juusto maustettuun tuorejuustoon tai sinihomejuustoon saadaksesi voimakkaamman maun.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Tomaatti- ja mansikkasalaatti
Tomaatti- ja mansikkasalaatti valkoisilla pavuilla

Raikas salaatti Flavorino-tomaateilla!

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Rabarberpaj
Gluteeniton raparperipiirakka

Tarjoile vaniljajäätelön ja vaikkapa tuoreiden mansikoiden kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vegaaninen mansikkasmoothie
Vegaaninen mansikkasmoothie

VINKKI! Sekoita 2 rkl chiasiemeniä smoothieen ja sinulla on chiavanukas parin tunnin kuluttua!

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Nokkoskeitto
Nokkoskeitto chilillä

Etkö ole kokeillut nokkoskeitto enemmin niin nyt on aika!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!