Rabarberpaj

Gluteeniton raparperipiirakka

Kesäinen ja murustava raparperipiirakka jonka makeuttaa taatelit.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile vaniljajäätelön ja vaikkapa tuoreiden mansikoiden kera.

 

Annoslaskuri

palaa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

15kpl Tuoreita taateleita
4dl Mantelijauhoja (tai muu vapaavalintainen jauho)
1dl Sulatettu kookosöljy
0,5tl Kardemumma
0,5tl Suolaa
150g Raparperia
0,5-1rkl Hunajaa
Vaniljajäätelöä tarjoiluun
  1. Lämmitä uuni 175 asteiseksi.
  2. Poista taateleista kivi ja sekoita tahmaiseksi massaksi tehosekottimessa tai sauvasekoittimella.
  3. Lisää mantelijauhot, sulatettu kookosöljy, kardemumma ja suola ja sekoita murustavaksi taikinaksi.
  4. Lisää jauhoja jos taikina on liian tahmea.
  5. Painele puolet taikinasta kookosöljyttyyn vuokaan.
  6. Kuori ja paloittele raparperit ja levitä taikinan päälle.
  7. Valuta juoksevaa hunajaa raparperinpalojen päälle ja murusta loput taikinasta päällimmäiseksi.
  8. Paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.
  9. Tarjoile vaniljajäätelön ja vaikkapa tuoreiden mansikoiden kera.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Gluteeniton raparperipiirakka

Kesäinen ja murustava raparperipiirakka jonka makeuttaa taatelit.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile vaniljajäätelön ja vaikkapa tuoreiden mansikoiden kera.

 

Annoslaskuri

palaa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

15kpl Tuoreita taateleita
4dl Mantelijauhoja (tai muu vapaavalintainen jauho)
1dl Sulatettu kookosöljy
0,5tl Kardemumma
0,5tl Suolaa
150g Raparperia
0,5-1rkl Hunajaa
Vaniljajäätelöä tarjoiluun
  1. Lämmitä uuni 175 asteiseksi.
  2. Poista taateleista kivi ja sekoita tahmaiseksi massaksi tehosekottimessa tai sauvasekoittimella.
  3. Lisää mantelijauhot, sulatettu kookosöljy, kardemumma ja suola ja sekoita murustavaksi taikinaksi.
  4. Lisää jauhoja jos taikina on liian tahmea.
  5. Painele puolet taikinasta kookosöljyttyyn vuokaan.
  6. Kuori ja paloittele raparperit ja levitä taikinan päälle.
  7. Valuta juoksevaa hunajaa raparperinpalojen päälle ja murusta loput taikinasta päällimmäiseksi.
  8. Paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.
  9. Tarjoile vaniljajäätelön ja vaikkapa tuoreiden mansikoiden kera.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Rabarberpaj
Gluteeniton raparperipiirakka
Kesäinen ja murustava raparperipiirakka jonka makeuttaa taatelit.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
palaa

Resepti

15kpl Tuoreita taateleita
4dl Mantelijauhoja (tai muu vapaavalintainen jauho)
1dl Sulatettu kookosöljy
0,5tl Kardemumma
0,5tl Suolaa
150g Raparperia
0,5-1rkl Hunajaa
Vaniljajäätelöä tarjoiluun

Ohjeet

  1. Lämmitä uuni 175 asteiseksi.
  2. Poista taateleista kivi ja sekoita tahmaiseksi massaksi tehosekottimessa tai sauvasekoittimella.
  3. Lisää mantelijauhot, sulatettu kookosöljy, kardemumma ja suola ja sekoita murustavaksi taikinaksi.
  4. Lisää jauhoja jos taikina on liian tahmea.
  5. Painele puolet taikinasta kookosöljyttyyn vuokaan.
  6. Kuori ja paloittele raparperit ja levitä taikinan päälle.
  7. Valuta juoksevaa hunajaa raparperinpalojen päälle ja murusta loput taikinasta päällimmäiseksi.
  8. Paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.
  9. Tarjoile vaniljajäätelön ja vaikkapa tuoreiden mansikoiden kera.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Dunne-tomaatit, feta & basilika -täydellistä!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Lämmittävä bataattikeitto tomaattia
Tomaattinen bataattikeitto

Tarjoile kermanokareen ja tuoreiden yrttien kera.

Votes: