Rabarberpaj

Gluteeniton raparperipiirakka

Kesäinen ja murustava raparperipiirakka jonka makeuttaa taatelit.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile vaniljajäätelön ja vaikkapa tuoreiden mansikoiden kera.

 

Annoslaskuri

palaa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

15kpl Tuoreita taateleita
4dl Mantelijauhoja (tai muu vapaavalintainen jauho)
1dl Sulatettu kookosöljy
0,5tl Kardemumma
0,5tl Suolaa
150g Raparperia
0,5-1rkl Hunajaa
Vaniljajäätelöä tarjoiluun
  1. Lämmitä uuni 175 asteiseksi.
  2. Poista taateleista kivi ja sekoita tahmaiseksi massaksi tehosekottimessa tai sauvasekoittimella.
  3. Lisää mantelijauhot, sulatettu kookosöljy, kardemumma ja suola ja sekoita murustavaksi taikinaksi.
  4. Lisää jauhoja jos taikina on liian tahmea.
  5. Painele puolet taikinasta kookosöljyttyyn vuokaan.
  6. Kuori ja paloittele raparperit ja levitä taikinan päälle.
  7. Valuta juoksevaa hunajaa raparperinpalojen päälle ja murusta loput taikinasta päällimmäiseksi.
  8. Paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.
  9. Tarjoile vaniljajäätelön ja vaikkapa tuoreiden mansikoiden kera.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Gluteeniton raparperipiirakka

Kesäinen ja murustava raparperipiirakka jonka makeuttaa taatelit.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile vaniljajäätelön ja vaikkapa tuoreiden mansikoiden kera.

 

Annoslaskuri

palaa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

15kpl Tuoreita taateleita
4dl Mantelijauhoja (tai muu vapaavalintainen jauho)
1dl Sulatettu kookosöljy
0,5tl Kardemumma
0,5tl Suolaa
150g Raparperia
0,5-1rkl Hunajaa
Vaniljajäätelöä tarjoiluun
  1. Lämmitä uuni 175 asteiseksi.
  2. Poista taateleista kivi ja sekoita tahmaiseksi massaksi tehosekottimessa tai sauvasekoittimella.
  3. Lisää mantelijauhot, sulatettu kookosöljy, kardemumma ja suola ja sekoita murustavaksi taikinaksi.
  4. Lisää jauhoja jos taikina on liian tahmea.
  5. Painele puolet taikinasta kookosöljyttyyn vuokaan.
  6. Kuori ja paloittele raparperit ja levitä taikinan päälle.
  7. Valuta juoksevaa hunajaa raparperinpalojen päälle ja murusta loput taikinasta päällimmäiseksi.
  8. Paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.
  9. Tarjoile vaniljajäätelön ja vaikkapa tuoreiden mansikoiden kera.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Rabarberpaj
Gluteeniton raparperipiirakka
Kesäinen ja murustava raparperipiirakka jonka makeuttaa taatelit.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
palaa

Resepti

15kpl Tuoreita taateleita
4dl Mantelijauhoja (tai muu vapaavalintainen jauho)
1dl Sulatettu kookosöljy
0,5tl Kardemumma
0,5tl Suolaa
150g Raparperia
0,5-1rkl Hunajaa
Vaniljajäätelöä tarjoiluun

Ohjeet

  1. Lämmitä uuni 175 asteiseksi.
  2. Poista taateleista kivi ja sekoita tahmaiseksi massaksi tehosekottimessa tai sauvasekoittimella.
  3. Lisää mantelijauhot, sulatettu kookosöljy, kardemumma ja suola ja sekoita murustavaksi taikinaksi.
  4. Lisää jauhoja jos taikina on liian tahmea.
  5. Painele puolet taikinasta kookosöljyttyyn vuokaan.
  6. Kuori ja paloittele raparperit ja levitä taikinan päälle.
  7. Valuta juoksevaa hunajaa raparperinpalojen päälle ja murusta loput taikinasta päällimmäiseksi.
  8. Paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.
  9. Tarjoile vaniljajäätelön ja vaikkapa tuoreiden mansikoiden kera.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Punajuurismoothie
Punajuurismoothie

Värikäs terveyspommi täynnä vitamiineja.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiirakkasmoothie
Omenapiirakkasmoothie

Valitse gluteenittomat ja laktoosittomat tuotteet sopimaan omaan ruokavalioon.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Shashuka
Shakshuka paprikalla ja kirsikkatomaateilla

Shajshuka täynnä makuja kotimaisista kasviksista!

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Mustikkacheesecake lasissa
Mustikkacheesecake

Makeutettu ainoastaan hunajalla!