
![]() |
Key lime pie
Key lime pie, amerikkalaisklassikko, jonka juuret tulevat Floridan Key Westistä. Tämä versio tehdään niin että annetaan täytteen vetäytyä kauan ja sen jälkeen siivilöidään limekuori pois, jolloin saadaan niin elegantti ja sileä täyte kuin mahdollista.
Kokeile amerikkalaista klassikkoa!
Täyte
Pohja
|
Täyte
Pohja
|
![]() |
Key lime pie
Key lime pie, amerikkalaisklassikko, jonka juuret tulevat Floridan Key Westistä. Tämä versio tehdään niin että annetaan täytteen vetäytyä kauan ja sen jälkeen siivilöidään limekuori pois, jolloin saadaan niin elegantti ja sileä täyte kuin mahdollista.
Kokeile amerikkalaista klassikkoa!
|
![]() |

Key lime pie
Key lime pie, amerikkalaisklassikko, jonka juuret tulevat Floridan Key Westistä. Tämä versio tehdään niin että annetaan täytteen vetäytyä kauan ja sen jälkeen siivilöidään limekuori pois, jolloin saadaan niin elegantti ja sileä täyte kuin mahdollista.
Täyte
400g | Maitotiivistettä |
4kpl | Kananmunankeltuaista |
5kpl | Limeä, mehu sekä kuori |
1tl | Vaniljasokeria, aitoa |
1hyppysellinen | Suolaa |
Pohja
200g | Digestive-keksejä |
100g | Voita |
Täyte
- Aseta kiertoilma uuni 160 asteeseen.
- Sekoita kaikki ainekset
- Anna vetäytyä vähintään 1 tunnin huoneenlämmössä.
- Siivilöi sekoitus saadaksesi pehmeä ja sileä täyte.
Pohja
- Sekoita digestive-keksit.
- Kaada sulatettu voi päälle ja sekoita yhteen.
- Levitä taikina esim. 20 cm irtopohjavuokaan.
- Paista 160 asteisessa uunissa 10 minuuttia.
- Poista vuoka, kaada täyte päälle ja paista vielä 15 minuuttia.
- Anna piirakan jäähtyä ja tarjoile tuoreen limen ja kuohukerman kanssa.