Mansikkapannacotta

Mansikkapannacotta

Tavallinen liivate ei tunnetusti ole vegetaarinen, tässä reseptissä käytetään sen sijaan agar agaria joka on valmistettu merilevästä ja siten täysin vegaaninen! Vaihtamalla kuohu-/kahvikerman soija-/kookoskermaan saat reseptistä täysin vegaanisen!
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Mansikkapannacotta agar agarilla

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Mansikkapannacotta
3dl Kuohukermaa tai kahvikermaa
1tl Vaniljasokeria
25ml Ruokosokeria
1/2mm Kanelia
250g Pakastettuja mansikoita
2tl Agar agar
1/2kpl Sitruunan mehu
Saksanpähkinöitä fariinisokeriliemessä
50g Fariinisokeria
1rkl Sitruunamehu
50g Saksanpähkinöitä
Pannacotta
  1. Keitä puolet kermasta yhdessä vaniljasokerin, ruokosokerin, kanelin, pakastettujen mansikoiden ja agar agarin kanssa.
  2. Anna kiehua muutaman minuutin.
  3. Vedä kattila levyltä ja kaada joukkoon loput kermasta sekä purista 1/2 sitruunasta mehu.
  4. Sekoita kermasekoitus oikein sileäksi sauva- tai kannumikserillä.
  5. Kaada annostelulaseihin ja laita kylmään 3-4 tuntia.
Saksanpähkinät fariinisokeriliemessä
  1. Lämmitä fariinisokeri ja sitruunamehu kupissa mikrossa, kaada päälle saksanpähkinät ja anna jäähtyä.
  2. Jaa tasan 4 pannacottalaseihin.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Mansikkapannacotta

Tavallinen liivate ei tunnetusti ole vegetaarinen, tässä reseptissä käytetään sen sijaan agar agaria joka on valmistettu merilevästä ja siten täysin vegaaninen! Vaihtamalla kuohu-/kahvikerman soija-/kookoskermaan saat reseptistä täysin vegaanisen!
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Mansikkapannacotta agar agarilla

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Mansikkapannacotta
3dl Kuohukermaa tai kahvikermaa
1tl Vaniljasokeria
25ml Ruokosokeria
1/2mm Kanelia
250g Pakastettuja mansikoita
2tl Agar agar
1/2kpl Sitruunan mehu
Saksanpähkinöitä fariinisokeriliemessä
50g Fariinisokeria
1rkl Sitruunamehu
50g Saksanpähkinöitä
Pannacotta
  1. Keitä puolet kermasta yhdessä vaniljasokerin, ruokosokerin, kanelin, pakastettujen mansikoiden ja agar agarin kanssa.
  2. Anna kiehua muutaman minuutin.
  3. Vedä kattila levyltä ja kaada joukkoon loput kermasta sekä purista 1/2 sitruunasta mehu.
  4. Sekoita kermasekoitus oikein sileäksi sauva- tai kannumikserillä.
  5. Kaada annostelulaseihin ja laita kylmään 3-4 tuntia.
Saksanpähkinät fariinisokeriliemessä
  1. Lämmitä fariinisokeri ja sitruunamehu kupissa mikrossa, kaada päälle saksanpähkinät ja anna jäähtyä.
  2. Jaa tasan 4 pannacottalaseihin.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Mansikkapannacotta
Mansikkapannacotta
Tavallinen liivate ei tunnetusti ole vegetaarinen, tässä reseptissä käytetään sen sijaan agar agaria joka on valmistettu merilevästä ja siten täysin vegaaninen! Vaihtamalla kuohu-/kahvikerman soija-/kookoskermaan saat reseptistä täysin vegaanisen!
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Mansikkapannacotta
3dl Kuohukermaa tai kahvikermaa
1tl Vaniljasokeria
25ml Ruokosokeria
1/2mm Kanelia
250g Pakastettuja mansikoita
2tl Agar agar
1/2kpl Sitruunan mehu
Saksanpähkinöitä fariinisokeriliemessä
50g Fariinisokeria
1rkl Sitruunamehu
50g Saksanpähkinöitä

Ohjeet

Pannacotta
  1. Keitä puolet kermasta yhdessä vaniljasokerin, ruokosokerin, kanelin, pakastettujen mansikoiden ja agar agarin kanssa.
  2. Anna kiehua muutaman minuutin.
  3. Vedä kattila levyltä ja kaada joukkoon loput kermasta sekä purista 1/2 sitruunasta mehu.
  4. Sekoita kermasekoitus oikein sileäksi sauva- tai kannumikserillä.
  5. Kaada annostelulaseihin ja laita kylmään 3-4 tuntia.
Saksanpähkinät fariinisokeriliemessä
  1. Lämmitä fariinisokeri ja sitruunamehu kupissa mikrossa, kaada päälle saksanpähkinät ja anna jäähtyä.
  2. Jaa tasan 4 pannacottalaseihin.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!