Porkkanakakkupalloja

Porkkanakakkupalloja

Ihanan hyviä taatelipalloja porkkanakakkumaulla.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Jälkiruoka ilman sokeria!

 

Annoslaskuri

palloa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

12kpl Tuoreita taateleita
2dl Kurpitsasiemeniä
1dl Auringonkukansiemeniä
2dl Kauraryynejä
1,5rkl kookosöljy
2dl Raastettua porkkanaa
1rkl Sitruunamehua
1tl Kanelia
0,5tl Kardemummaa
0,5tl Suolaa
1,5dl Kookoshiutaleita joihin pyörittää pallot
  1. Poista kivet taateleista ja laita ne tehosekoittimeen.
  2. Sekoita tahmeaksi seokseksi.
  3. Voit myös käyttää sauvasekoitinta.
  4. Sulata kookosöljy.
  5. Laita kurpitsa- ja auringonkukansiemenet, kauraryynit ja sulatettu kookosöljy tehosekoittimeen ja sekoita.
  6. Voi olla että joudut raapimaan seoksen reunoilta pari kertaa.
  7. Raastia porkkana hienoksi.
  8. Lisää sitruunamehu, kaneli, kardemumma, suola ja raastettu porkkana seokseen ja sekoita lisää.
  9. Taikinan tulee olla tahmea mutta tarpeeksi kiinteä jotta siitä voi pyörittää palloja.
  10. Lisää vähän kauraryynejä jos taikina on liian löysä.
  11. Pyöritä taikinasta palloja ja pyöritä ne kookoshiutaleissa.
  12. Aseta lautaselle ja laita pakasteeseen vähintään kahdeksi tunniksi ennen tarjoilua.
  13. Säilytetään pakkasessa, ei tarvitse sulattaa ennen tarjoilua.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Porkkanakakkupalloja

Ihanan hyviä taatelipalloja porkkanakakkumaulla.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Jälkiruoka ilman sokeria!

 

Annoslaskuri

palloa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

12kpl Tuoreita taateleita
2dl Kurpitsasiemeniä
1dl Auringonkukansiemeniä
2dl Kauraryynejä
1,5rkl kookosöljy
2dl Raastettua porkkanaa
1rkl Sitruunamehua
1tl Kanelia
0,5tl Kardemummaa
0,5tl Suolaa
1,5dl Kookoshiutaleita joihin pyörittää pallot
  1. Poista kivet taateleista ja laita ne tehosekoittimeen.
  2. Sekoita tahmeaksi seokseksi.
  3. Voit myös käyttää sauvasekoitinta.
  4. Sulata kookosöljy.
  5. Laita kurpitsa- ja auringonkukansiemenet, kauraryynit ja sulatettu kookosöljy tehosekoittimeen ja sekoita.
  6. Voi olla että joudut raapimaan seoksen reunoilta pari kertaa.
  7. Raastia porkkana hienoksi.
  8. Lisää sitruunamehu, kaneli, kardemumma, suola ja raastettu porkkana seokseen ja sekoita lisää.
  9. Taikinan tulee olla tahmea mutta tarpeeksi kiinteä jotta siitä voi pyörittää palloja.
  10. Lisää vähän kauraryynejä jos taikina on liian löysä.
  11. Pyöritä taikinasta palloja ja pyöritä ne kookoshiutaleissa.
  12. Aseta lautaselle ja laita pakasteeseen vähintään kahdeksi tunniksi ennen tarjoilua.
  13. Säilytetään pakkasessa, ei tarvitse sulattaa ennen tarjoilua.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Porkkanakakkupalloja
Porkkanakakkupalloja
Ihanan hyviä taatelipalloja porkkanakakkumaulla.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
palloa

Resepti

12kpl Tuoreita taateleita
2dl Kurpitsasiemeniä
1dl Auringonkukansiemeniä
2dl Kauraryynejä
1,5rkl kookosöljy
2dl Raastettua porkkanaa
1rkl Sitruunamehua
1tl Kanelia
0,5tl Kardemummaa
0,5tl Suolaa
1,5dl Kookoshiutaleita joihin pyörittää pallot

Ohjeet

  1. Poista kivet taateleista ja laita ne tehosekoittimeen.
  2. Sekoita tahmeaksi seokseksi.
  3. Voit myös käyttää sauvasekoitinta.
  4. Sulata kookosöljy.
  5. Laita kurpitsa- ja auringonkukansiemenet, kauraryynit ja sulatettu kookosöljy tehosekoittimeen ja sekoita.
  6. Voi olla että joudut raapimaan seoksen reunoilta pari kertaa.
  7. Raastia porkkana hienoksi.
  8. Lisää sitruunamehu, kaneli, kardemumma, suola ja raastettu porkkana seokseen ja sekoita lisää.
  9. Taikinan tulee olla tahmea mutta tarpeeksi kiinteä jotta siitä voi pyörittää palloja.
  10. Lisää vähän kauraryynejä jos taikina on liian löysä.
  11. Pyöritä taikinasta palloja ja pyöritä ne kookoshiutaleissa.
  12. Aseta lautaselle ja laita pakasteeseen vähintään kahdeksi tunniksi ennen tarjoilua.
  13. Säilytetään pakkasessa, ei tarvitse sulattaa ennen tarjoilua.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.