
![]() |
Puolukassa keitettyjä päärynöitä
Tarjoile puolukassa keitetyt päärynät vaniljajäätelön kera.
Tarjoile puolukassa keitetyt päärynät vaniljajäätelön kera.
|
|
![]() |
Puolukassa keitettyjä päärynöitä
Tarjoile puolukassa keitetyt päärynät vaniljajäätelön kera.
Tarjoile puolukassa keitetyt päärynät vaniljajäätelön kera.
|
![]() |

Puolukassa keitettyjä päärynöitä
Tarjoile puolukassa keitetyt päärynät vaniljajäätelön kera.
4kpl | Päärynöitä, siemenetön |
3msk | Ruokosokeria |
1,5dl | Puolukoita, pakaste |
1tl | Vaniljasokeria |
1mm | Kanelia |
6dl | Vettä |
- Kuori päärynät, jätä oksa paikoilleen. Leikkaa päärynästä pohja tasaiseksi jotta se pysyy paremmin pystyssä.
- Laita päärynät kattilaan ja lisää kaikki muut ainekset. Annan kiehua n. 15 minuuttia jos päärynät ovat hieman raakoja. Kokeile veitsellä, kun ovat pehmeitä ne ovat valmiita.
- Nosta päärynät liemestä hetken ennen tarjoilua.
- Tarjoile keitettyjen puolukoiden ja vaniljajäätelön, vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kanssa.