tyrnivanukas

Kategoriat

Vaikeusaste

Tyrnivanukas

Vähän kuin Ris a la Malta mutta raikkaalla tyrnin maulla!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tyrnivanukas, se terveellisempi jälkkäri!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

4,5dl Vettä
1,5dl Tyrnimehu
1dl Sokeria
1mm Vaniljajauhetta
1dl Puuroriisiä
3dl Kuohukermaa
  1. Keitä vesi, tyrnimehu, sokeri, vaniljajauhe ja puuroriisi noin 35-40 minuuttia, kunnes se kiinteytyy riisipuuron kaltaiseksi.
  2. Anna puuron jäähtyä, joko kylmässä vesihauteessa tai jääkaapissa, puuron tulee olla täysin kylmä.
  3. Vatkaa sillä aikaa kerma kovaksi vaahdoksi, käännä tyrnipuuroon ja sekoita hyvin.
  4. Tarjoile pakastettujen tyrnien ja mielellään ylimääräisen kermanokareen kera.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Tyrnivanukas

Vähän kuin Ris a la Malta mutta raikkaalla tyrnin maulla!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tyrnivanukas, se terveellisempi jälkkäri!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

4,5dl Vettä
1,5dl Tyrnimehu
1dl Sokeria
1mm Vaniljajauhetta
1dl Puuroriisiä
3dl Kuohukermaa
  1. Keitä vesi, tyrnimehu, sokeri, vaniljajauhe ja puuroriisi noin 35-40 minuuttia, kunnes se kiinteytyy riisipuuron kaltaiseksi.
  2. Anna puuron jäähtyä, joko kylmässä vesihauteessa tai jääkaapissa, puuron tulee olla täysin kylmä.
  3. Vatkaa sillä aikaa kerma kovaksi vaahdoksi, käännä tyrnipuuroon ja sekoita hyvin.
  4. Tarjoile pakastettujen tyrnien ja mielellään ylimääräisen kermanokareen kera.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

tyrnivanukas
Tyrnivanukas
Vähän kuin Ris a la Malta mutta raikkaalla tyrnin maulla!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

4,5dl Vettä
1,5dl Tyrnimehu
1dl Sokeria
1mm Vaniljajauhetta
1dl Puuroriisiä
3dl Kuohukermaa

Ohjeet

  1. Keitä vesi, tyrnimehu, sokeri, vaniljajauhe ja puuroriisi noin 35-40 minuuttia, kunnes se kiinteytyy riisipuuron kaltaiseksi.
  2. Anna puuron jäähtyä, joko kylmässä vesihauteessa tai jääkaapissa, puuron tulee olla täysin kylmä.
  3. Vatkaa sillä aikaa kerma kovaksi vaahdoksi, käännä tyrnipuuroon ja sekoita hyvin.
  4. Tarjoile pakastettujen tyrnien ja mielellään ylimääräisen kermanokareen kera.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider