Omenasose

Vaniljainen omenasose sitruunaruoholla

Suositellaan pakastettavaksi, koska säilyvyys ei ole hyvä jos säilyttää jääkaapissa.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Sadonkorjuu aikaan kannattaa säilöä kesän maut pakkaseen!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1,5kg Omenaa
2kpl Vaniljatankoa
1kpl Tuore sitruunaruohoa
1dl Sokeria
2dl Vettä
1/2tl Kanelijauhetta
  1. Pese omenat ja poista siemenkota. Laita kaikki kattilaan.
  2. Leikkaa vaniljatangot puoliksi, kaavi siemenet talteen ja laita kattilaan muitten ainesten kanssa.
  3. Leikkaa sitruunaruoho pieniksi paloiksi, lisää myös ne kattilaan.
  4. Keitä kovalla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Pienennä lämpöä ja poista kansi, keitä vielä 10 minuuttia miedolla lämmöllä.
  5. Poista vaniljatangot ja citruunaruohopalat kattilasta. Käytä sauvasekoitinta, aja sileäksi.
  6. Hillo sisältää todella vähän sokeria ja siksi sillä on rajallinen säilyvyysaika. Siksi suosittelemme että pakastatte suurimman osan määrästä. Ja kannattaa pakastaa pieninä annoksina.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaniljainen omenasose sitruunaruoholla

Suositellaan pakastettavaksi, koska säilyvyys ei ole hyvä jos säilyttää jääkaapissa.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Sadonkorjuu aikaan kannattaa säilöä kesän maut pakkaseen!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1,5kg Omenaa
2kpl Vaniljatankoa
1kpl Tuore sitruunaruohoa
1dl Sokeria
2dl Vettä
1/2tl Kanelijauhetta
  1. Pese omenat ja poista siemenkota. Laita kaikki kattilaan.
  2. Leikkaa vaniljatangot puoliksi, kaavi siemenet talteen ja laita kattilaan muitten ainesten kanssa.
  3. Leikkaa sitruunaruoho pieniksi paloiksi, lisää myös ne kattilaan.
  4. Keitä kovalla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Pienennä lämpöä ja poista kansi, keitä vielä 10 minuuttia miedolla lämmöllä.
  5. Poista vaniljatangot ja citruunaruohopalat kattilasta. Käytä sauvasekoitinta, aja sileäksi.
  6. Hillo sisältää todella vähän sokeria ja siksi sillä on rajallinen säilyvyysaika. Siksi suosittelemme että pakastatte suurimman osan määrästä. Ja kannattaa pakastaa pieninä annoksina.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Omenasose
Vaniljainen omenasose sitruunaruoholla
Suositellaan pakastettavaksi, koska säilyvyys ei ole hyvä jos säilyttää jääkaapissa.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1,5kg Omenaa
2kpl Vaniljatankoa
1kpl Tuore sitruunaruohoa
1dl Sokeria
2dl Vettä
1/2tl Kanelijauhetta

Ohjeet

  1. Pese omenat ja poista siemenkota. Laita kaikki kattilaan.
  2. Leikkaa vaniljatangot puoliksi, kaavi siemenet talteen ja laita kattilaan muitten ainesten kanssa.
  3. Leikkaa sitruunaruoho pieniksi paloiksi, lisää myös ne kattilaan.
  4. Keitä kovalla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Pienennä lämpöä ja poista kansi, keitä vielä 10 minuuttia miedolla lämmöllä.
  5. Poista vaniljatangot ja citruunaruohopalat kattilasta. Käytä sauvasekoitinta, aja sileäksi.
  6. Hillo sisältää todella vähän sokeria ja siksi sillä on rajallinen säilyvyysaika. Siksi suosittelemme että pakastatte suurimman osan määrästä. Ja kannattaa pakastaa pieninä annoksina.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Lämmittävä bataattikeitto tomaattia
Tomaattinen bataattikeitto

Tarjoile kermanokareen ja tuoreiden yrttien kera.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen gulassi
Vegetaarinen gulassi

Anna jäähtyä hiukan ennen tarjoilua, tarjoile nokareen kermaviilin tai kermaviilin kanssa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen pasta bolognese
Vegetaarinen pasta bolognese

Nopea ja helppo arkiruoka.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Säilötty kurkku tillillä
Säilötyt tillikurkut

Kurkku on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin päästä, säilyy 1-2 viikkoa jääkaapissa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!