Omenasose

Vaniljainen omenasose sitruunaruoholla

Suositellaan pakastettavaksi, koska säilyvyys ei ole hyvä jos säilyttää jääkaapissa.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Sadonkorjuu aikaan kannattaa säilöä kesän maut pakkaseen!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1,5kg Omenaa
2kpl Vaniljatankoa
1kpl Tuore sitruunaruohoa
1dl Sokeria
2dl Vettä
1/2tl Kanelijauhetta
  1. Pese omenat ja poista siemenkota. Laita kaikki kattilaan.
  2. Leikkaa vaniljatangot puoliksi, kaavi siemenet talteen ja laita kattilaan muitten ainesten kanssa.
  3. Leikkaa sitruunaruoho pieniksi paloiksi, lisää myös ne kattilaan.
  4. Keitä kovalla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Pienennä lämpöä ja poista kansi, keitä vielä 10 minuuttia miedolla lämmöllä.
  5. Poista vaniljatangot ja citruunaruohopalat kattilasta. Käytä sauvasekoitinta, aja sileäksi.
  6. Hillo sisältää todella vähän sokeria ja siksi sillä on rajallinen säilyvyysaika. Siksi suosittelemme että pakastatte suurimman osan määrästä. Ja kannattaa pakastaa pieninä annoksina.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaniljainen omenasose sitruunaruoholla

Suositellaan pakastettavaksi, koska säilyvyys ei ole hyvä jos säilyttää jääkaapissa.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Sadonkorjuu aikaan kannattaa säilöä kesän maut pakkaseen!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1,5kg Omenaa
2kpl Vaniljatankoa
1kpl Tuore sitruunaruohoa
1dl Sokeria
2dl Vettä
1/2tl Kanelijauhetta
  1. Pese omenat ja poista siemenkota. Laita kaikki kattilaan.
  2. Leikkaa vaniljatangot puoliksi, kaavi siemenet talteen ja laita kattilaan muitten ainesten kanssa.
  3. Leikkaa sitruunaruoho pieniksi paloiksi, lisää myös ne kattilaan.
  4. Keitä kovalla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Pienennä lämpöä ja poista kansi, keitä vielä 10 minuuttia miedolla lämmöllä.
  5. Poista vaniljatangot ja citruunaruohopalat kattilasta. Käytä sauvasekoitinta, aja sileäksi.
  6. Hillo sisältää todella vähän sokeria ja siksi sillä on rajallinen säilyvyysaika. Siksi suosittelemme että pakastatte suurimman osan määrästä. Ja kannattaa pakastaa pieninä annoksina.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Omenasose
Vaniljainen omenasose sitruunaruoholla
Suositellaan pakastettavaksi, koska säilyvyys ei ole hyvä jos säilyttää jääkaapissa.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1,5kg Omenaa
2kpl Vaniljatankoa
1kpl Tuore sitruunaruohoa
1dl Sokeria
2dl Vettä
1/2tl Kanelijauhetta

Ohjeet

  1. Pese omenat ja poista siemenkota. Laita kaikki kattilaan.
  2. Leikkaa vaniljatangot puoliksi, kaavi siemenet talteen ja laita kattilaan muitten ainesten kanssa.
  3. Leikkaa sitruunaruoho pieniksi paloiksi, lisää myös ne kattilaan.
  4. Keitä kovalla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Pienennä lämpöä ja poista kansi, keitä vielä 10 minuuttia miedolla lämmöllä.
  5. Poista vaniljatangot ja citruunaruohopalat kattilasta. Käytä sauvasekoitinta, aja sileäksi.
  6. Hillo sisältää todella vähän sokeria ja siksi sillä on rajallinen säilyvyysaika. Siksi suosittelemme että pakastatte suurimman osan määrästä. Ja kannattaa pakastaa pieninä annoksina.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiirakkasmoothie
Omenapiirakkasmoothie

Valitse gluteenittomat ja laktoosittomat tuotteet sopimaan omaan ruokavalioon.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Shashuka
Shakshuka paprikalla ja kirsikkatomaateilla

Shajshuka täynnä makuja kotimaisista kasviksista!

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Mustikkacheesecake lasissa
Mustikkacheesecake

Makeutettu ainoastaan hunajalla!

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Sienikeitto
Täyteläinen sienikeitto

Helppo, nopea ja hurmaavan hyvää!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Gluteenittomat sämpylät
Gluteenittomat tomaatti-kesäkurpitsa sämpylät

Gluteenittomat sämpylät tomaatilla & kesäkurpitsalla

Votes: 3
Rating: 2.33
You:
Rate this recipe!
Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Dunne-tomaatit, feta & basilika -täydellistä!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!