Omenasose

Kategoriat

Vaikeusaste

Vaniljainen omenasose sitruunaruoholla

Suositellaan pakastettavaksi, koska säilyvyys ei ole hyvä jos säilyttää jääkaapissa.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Sadonkorjuu aikaan kannattaa säilöä kesän maut pakkaseen!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1,5kg Omenaa
2kpl Vaniljatankoa
1kpl Tuore sitruunaruohoa
1dl Sokeria
2dl Vettä
1/2tl Kanelijauhetta
  1. Pese omenat ja poista siemenkota. Laita kaikki kattilaan.
  2. Leikkaa vaniljatangot puoliksi, kaavi siemenet talteen ja laita kattilaan muitten ainesten kanssa.
  3. Leikkaa sitruunaruoho pieniksi paloiksi, lisää myös ne kattilaan.
  4. Keitä kovalla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Pienennä lämpöä ja poista kansi, keitä vielä 10 minuuttia miedolla lämmöllä.
  5. Poista vaniljatangot ja citruunaruohopalat kattilasta. Käytä sauvasekoitinta, aja sileäksi.
  6. Hillo sisältää todella vähän sokeria ja siksi sillä on rajallinen säilyvyysaika. Siksi suosittelemme että pakastatte suurimman osan määrästä. Ja kannattaa pakastaa pieninä annoksina.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Vaniljainen omenasose sitruunaruoholla

Suositellaan pakastettavaksi, koska säilyvyys ei ole hyvä jos säilyttää jääkaapissa.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Sadonkorjuu aikaan kannattaa säilöä kesän maut pakkaseen!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1,5kg Omenaa
2kpl Vaniljatankoa
1kpl Tuore sitruunaruohoa
1dl Sokeria
2dl Vettä
1/2tl Kanelijauhetta
  1. Pese omenat ja poista siemenkota. Laita kaikki kattilaan.
  2. Leikkaa vaniljatangot puoliksi, kaavi siemenet talteen ja laita kattilaan muitten ainesten kanssa.
  3. Leikkaa sitruunaruoho pieniksi paloiksi, lisää myös ne kattilaan.
  4. Keitä kovalla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Pienennä lämpöä ja poista kansi, keitä vielä 10 minuuttia miedolla lämmöllä.
  5. Poista vaniljatangot ja citruunaruohopalat kattilasta. Käytä sauvasekoitinta, aja sileäksi.
  6. Hillo sisältää todella vähän sokeria ja siksi sillä on rajallinen säilyvyysaika. Siksi suosittelemme että pakastatte suurimman osan määrästä. Ja kannattaa pakastaa pieninä annoksina.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Omenasose
Vaniljainen omenasose sitruunaruoholla
Suositellaan pakastettavaksi, koska säilyvyys ei ole hyvä jos säilyttää jääkaapissa.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1,5kg Omenaa
2kpl Vaniljatankoa
1kpl Tuore sitruunaruohoa
1dl Sokeria
2dl Vettä
1/2tl Kanelijauhetta

Ohjeet

  1. Pese omenat ja poista siemenkota. Laita kaikki kattilaan.
  2. Leikkaa vaniljatangot puoliksi, kaavi siemenet talteen ja laita kattilaan muitten ainesten kanssa.
  3. Leikkaa sitruunaruoho pieniksi paloiksi, lisää myös ne kattilaan.
  4. Keitä kovalla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Pienennä lämpöä ja poista kansi, keitä vielä 10 minuuttia miedolla lämmöllä.
  5. Poista vaniljatangot ja citruunaruohopalat kattilasta. Käytä sauvasekoitinta, aja sileäksi.
  6. Hillo sisältää todella vähän sokeria ja siksi sillä on rajallinen säilyvyysaika. Siksi suosittelemme että pakastatte suurimman osan määrästä. Ja kannattaa pakastaa pieninä annoksina.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Gluteeniton vispipuuro
Gluteeniton vispipuuro

Gluteeniton ja vegaaninen aamupala, välipala tai jälkiruoka.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kaurakermalla pyöristetty punajuurisosekeitto
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kurkkusalaatti avokadolla
Tomaatti & kurkkusalaatti avokadolla

Tarjoile lisukkeena minkä tahansa kesäruuan kanssa!

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vihannesnyytit
Vihannesnyytit

Tarjoile lisukkeena esim. muiden grillattujen tuotteiden kanssa.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vege-quesadillat
Vege-quesadilla

Tarjoile salaatin ja vapaavalintaisten kastikkeiden kera.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Vihannesvarret
Grillatut vihannesvartaat valkosipulimajoneesilla

Vegeruuan grillaaminen on helppoa, hyvää ja värikästä!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kurkkujäätelö
Mehujää kurkulla & limellä

Tee oma mehujääsi kurkusta ja limestä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Täytetyt paprikat
Täytetyt paprikat sienillä, omenalla ja pinaatilla

VINKKI! Vaihda juusto maustettuun tuorejuustoon tai sinihomejuustoon saadaksesi voimakkaamman maun.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Tomaatti- ja mansikkasalaatti
Tomaatti- ja mansikkasalaatti valkoisilla pavuilla

Raikas salaatti Flavorino-tomaateilla!

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Rabarberpaj
Gluteeniton raparperipiirakka

Tarjoile vaniljajäätelön ja vaikkapa tuoreiden mansikoiden kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vegaaninen mansikkasmoothie
Vegaaninen mansikkasmoothie

VINKKI! Sekoita 2 rkl chiasiemeniä smoothieen ja sinulla on chiavanukas parin tunnin kuluttua!

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Nokkoskeitto
Nokkoskeitto chilillä

Etkö ole kokeillut nokkoskeitto enemmin niin nyt on aika!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Hernehummus
Hernehummus

Tarjoile lisukkeena salaatin kanssa tai dippinä vihanneksille.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pastasalaatti
Pastasalaatti paprikalla, tomaatilla & fetajuustolla

Saat annoksesta helposti gluteenittoman vaihtamalla pasta gluteenittomaksi pastaksi.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Vegaaninen Tofu Tandoori
Vegaaninen Tofu Tandoori

Sopii niin lounaaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Chili-valkosipuliöljy

Chili-valkosipuliöljyn käyttökohteiden kanssa vain mielikuvitus on rajana!

Votes: 2
Rating: 4
You: