Rostade tomater med vitlök

Rostade tomater med vitlök

Ett utmärkt tillbehör till olika varmrätter.

Ingredienser

Portioner: 4 portioner

Instruktioner

  • Värm ugnen till 175°.
  • Skölj tomaterna och skala vitlöksklyftorna.
  • Lägg tomater och vitlöken i en ugnsform, häll över olja och tillsätt kryddorna.
  • Blanda.
  • Rosta i 20 minuter.
  • Toppa med färsk persilja, eller annan färsk ört du hellre föredrar.
Rostade tomater som tillbehör till varmrätter.
Din kock var:
Nathalie Aurén
Maträtt: Plockmat, Tillbehör
Erikoisruokavalio: Äggfri, Glutenfri, Laktosfri, Mjölkfri, Vegan
Valmistustapa: Blandat, Ugn
Vaikeusaste: Enkelt
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Recept, Tillbehör