Kasvisreseptit

Gorgonzola-saksanpähkinäkastike

Tarjoile oman suosikki pastan kanssa.
(0)
(554)
Tulosta
2dlRuokakermaa
2rklRypsiöljyä
200gGorgonzolajuustoa
1dlVettä
2kplKeltasipulia
150gSaksanpähkinöitä
Suolaa, mustapippuria
  1. Lämmitä paistinpannu.
  2. Lisää rypsiöljy pannulle.
  3. Lisää sipulit ja freesaa pari minuuttia.
  4. Lisää kerma, vesi ja Gorgonzolajuusto.
  5. Keitä ja sekoita tasaiseksi.
  6. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  7. Lisää joukkoon pähkinät.
  8. Tarjoile pastan kanssa.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.