Gorgonzola-saksanpähkinäkastike

Gorgonzola-saksanpähkinäkastike

Tarjoile oman suosikki pastan kanssa.

Ainesosat

  • 2 dl Ruokakermaa
  • 2 rkl Rypsiöljyä
  • 200 g Gorgonzolajuustoa
  • 1 dl Vettä
  • 2 kpl Keltasipulia
  • 150 g Saksanpähkinöitä
  • Suolaa, mustapippuria
Annoslaskuri: 4 hengelle

Resepti

  • Lämmitä paistinpannu.
  • Lisää rypsiöljy pannulle.
  • Lisää sipulit ja freesaa pari minuuttia.
  • Lisää kerma, vesi ja Gorgonzolajuusto.
  • Keitä ja sekoita tasaiseksi.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Lisää joukkoon pähkinät.
  • Tarjoile pastan kanssa.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Course: Pastat
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Kausi: Arkiruoka
Valmistustapa: Paistettu
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Pastat, Resepti