Kasvisreseptit

Hiillostettu parsa

Tarjoile sitruunasiivujen, yrttien ja salaatin kanssa.
(0)
(381)
Tulosta
1nippuVihreää parsaa
Oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria
  1. Poista vihreistä parsoista kovat kannat.
  2. Kuumenna paistinpannu kuumaksi.
  3. Paahda parsat kuivalla pannulla.
  4. Laita parsat kulhoon ja mausta oliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla.
  5. Tarjoile sitruunasiivujen, yrttien ja salaatin kanssa.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.