Juures-paprikarösti

Juures-paprikarösti

Tarjoilua varten rouhi mustapippuria ja hienonnettua lehtipersiljaa röstin päälle.

Ainesosat

  • 2 kpl Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa
  • 4 kpl Kotimaisia kiinteitä perunoita
  • 1 kpl Palsternakka
  • 200 g Parmesaanijuustoa raastettuna
  • 1 tl Suolaa
  • Mustapippuria myllystä
  • Tuoretta lehtipersiljaa
  • Rypsiöljyä, paistamiseen
Annoslaskuri: 4 hengelle

Resepti

  • Sekoita keskenään raastetut juurekset ja suikaloidut paprikat.
  • Mausta suolalla.
  • Lisää parmesanjuusto.
  • Lämmitä paistinpannu kuumaksi.
  • Laita paistinpannulle tasainen kerros kasviksia.
  • Paista rauhassa noin 5 minuuttia.
  • Käännä rösti varovasti ja paista kypsäksi.
  • Tarjoilua varten rouhi mustapippuria ja hienonnettua lehtipersiljaa röstin päälle.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Course: Pääruoat
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton, Laktoositon
Valmistustapa: Paistettu
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Pääruoat, Resepti