Tarjoilua varten rouhi mustapippuria ja hienonnettua lehtipersiljaa röstin päälle.
Ainesosat
- 2 kpl Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa
- 4 kpl Kotimaisia kiinteitä perunoita
- 1 kpl Palsternakka
- 200 g Parmesaanijuustoa raastettuna
- 1 tl Suolaa
- Mustapippuria myllystä
- Tuoretta lehtipersiljaa
- Rypsiöljyä, paistamiseen
Annoslaskuri: 4 hengelle
Resepti
- Sekoita keskenään raastetut juurekset ja suikaloidut paprikat.
- Mausta suolalla.
- Lisää parmesanjuusto.
- Lämmitä paistinpannu kuumaksi.
- Laita paistinpannulle tasainen kerros kasviksia.
- Paista rauhassa noin 5 minuuttia.
- Käännä rösti varovasti ja paista kypsäksi.
- Tarjoilua varten rouhi mustapippuria ja hienonnettua lehtipersiljaa röstin päälle.