Juuresrisotto

Juuresrisotto

Nopea ja maukas arkiruoka!

Ainesosat

  • 2 kpl Naurista
  • 2 kpl Keltasipulia
  • 1 kpl Juuriselleri
  • 2 kpl Palsternakkaa
  • 200 g Mascarpone-juustoa
  • 100 g Parmesaanijuustoa raastettuna
  • 1 ruukku Lehtipersiljaa, hienonnettuna
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Mustapippuria
Annoslaskuri: 4 hengelle

Resepti

  • Kuumenna iso kattila.
  • Lisää oliiviöljy ja sipuli.
  • Freesaa hetki.
  • Lisää kuutioidut juurekset.
  • Freesaa pari minuuttia.
  • Lisää kattilaan vettä, jotta juurekset peittyvät.
  • Hauduta miedolla lämmöllä juureksia kypsäksi.
  • Juuresten ollessa kypsiä ja veden haihtuneen.
  • Lisää joukkoon mascarponejuusto ja parmesanjuustoraaste.
  • Sekoita tasaiseksi.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Lisää hienonnettu lehtipersilja joukkoon.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Course: Pääruoat
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton, Laktoositon
Kausi: Arkiruoka
Valmistustapa: Keitetty
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Pääruoat, Resepti