Täyttävä kaurapuuro chiahillolla

Täyttävä kaurapuuro chiahillolla

Nauti aamupalaksi tai miksi ei lounaaksi tai illalliseksi?

Ainesosat

Puuro

  • 2 dl Vettä
  • 3 dl Vapaavalintaista maitoa
  • 0,75 tl Suolaa
  • 3 dl Kaurayynejä
  • 1 kpl Kananmuna
  • 0,5 dl Rusinoita
  • 0,5 tl Kardemummaa

Chiahillo

  • 200 g Pakastettuja vadelmia
  • 20 g Pakastettuja mustikoita
  • 2 rkl Chiasiemeniä
  • 1-2 tl Hunajaa
Annoslaskuri: 2 annosta

Resepti

Chiahillo

  • Aloita chiahillosta.
  • Sulata vadelmat ja mustikat alhaisella lämmöllä kattilassa.
  • Lisää chiasiemenet ja hunaja.
  • Sekoita hyvin.
  • Laita sivuun noin tunniksi että hillo paksuuntuu.

Puuro

  • Kiehauta vesi ja maito kattilassa.
  • Lisää kauraryynit ja suola.
  • Keitä n 3 minuuttia ennen kuin lisäät kananmunan.
  • Keitä vielä 2-3 minuuttia sekoittaen.
  • Sekoita rusinat ja kardemummaa valmiiseen puuroon.
  • Syö puuro chiahillon kanssa ja voit myös lisätä esimerkiksi nokareen maapähkinävoita ja lorauksen maitoa.
Ihanan kermaisa puuro joka on sekä täyttävä että todella hyvä.
Kokkisi oli:
Nathalie AurénNathalie Aurén
Course: Välipalat
Erikoisruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Maidoton
Valmistustapa: Keitetty, Sekoitettu
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: >60 min, 30-60 min
Murupolku: Aamupala, Resepti