Kesäkurpitsaveneet

Kesäkurpitsaveneitä punajuurella ja vuohenjuustolla

Vähä erilainen vegeruoka seisovaan pöytään. Tarjoile alkuruokana tai naposteluun.

Ainesosat

  • 3 kpl Kesäkurpitsaa
  • 3 kpl Suurta punajuurta
  • 1 tl Suolaa
  • 1 paketti Esikeitettyjä sekoitettuja papuja á 380g
  • 1 kpl Pieni keltasipuli
  • 1 ruukku Tuoretta persiljaa
  • 180 g Vuohenjuustoa
  • 1,5 tl Suolaa
  • 0,5 tl Mustapippuria
Annoslaskuri: 6 Annosta

Resepti

  • Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen.
  • Huuhtele ja puolita kesäkurpitsa pituusuunnassa, kaiverra siemenet pois ja aseta uunivuokaan tai leivinpaperilla varustetulle pellille
  • Kuori ja raasta punajuuret karkeasti.
  • Laita lautaselle ja ripottele päälle 1tl suolaa saadaksesi hiukan nestettä pois.
  • Huuhtele pavut ja pienennä sekä sipuli ja persilja.
  • Murusta vuohenjuusto.
  • Purista neste raastetuista punajuurista ja laita kulhoon.
  • Sekoita joukkoon pavut, sipuli, persilja, suola ja pippuri.
  • Jaa seos kesäkurpitsan puolikkaille.
  • Laita vuohenjuusto päällimmäiseksi.
  • Paahda uunin keskitasolla 25 minuuttia kunnes vuohenjuusto on saanut väriä ja kesäkurpitsa on pehmentynyt.
Tarjoile alkuruokana tai naposteluun.
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton
Valmistustapa: Uunissa
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: >60 min, 30-60 min
Murupolku: Alkupalat, Resepti