Vähä erilainen vegeruoka seisovaan pöytään. Tarjoile alkuruokana tai naposteluun.
Ainesosat
- 3 kpl Kesäkurpitsaa
- 3 kpl Suurta punajuurta
- 1 tl Suolaa
- 1 paketti Esikeitettyjä sekoitettuja papuja á 380g
- 1 kpl Pieni keltasipuli
- 1 ruukku Tuoretta persiljaa
- 180 g Vuohenjuustoa
- 1,5 tl Suolaa
- 0,5 tl Mustapippuria
Annoslaskuri: 6 Annosta
Resepti
- Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen.
- Huuhtele ja puolita kesäkurpitsa pituusuunnassa, kaiverra siemenet pois ja aseta uunivuokaan tai leivinpaperilla varustetulle pellille
- Kuori ja raasta punajuuret karkeasti.
- Laita lautaselle ja ripottele päälle 1tl suolaa saadaksesi hiukan nestettä pois.
- Huuhtele pavut ja pienennä sekä sipuli ja persilja.
- Murusta vuohenjuusto.
- Purista neste raastetuista punajuurista ja laita kulhoon.
- Sekoita joukkoon pavut, sipuli, persilja, suola ja pippuri.
- Jaa seos kesäkurpitsan puolikkaille.
- Laita vuohenjuusto päällimmäiseksi.
- Paahda uunin keskitasolla 25 minuuttia kunnes vuohenjuusto on saanut väriä ja kesäkurpitsa on pehmentynyt.
Tarjoile alkuruokana tai naposteluun.