Kasvisreseptit

Kotopata

Pavuista tai linsseistä sekä kotimaisista juureksista valmistettava pataruoka.
(0)
(104)
Tulosta
1RklKasvisöljy (oliiviöljy)
1KplSipuli pilkottuna
3KplPorkkana pilkottuna
0,1LVesi
1ViipaleInkivääri kuorittuna
4DlOhrasuurimo
1,5TlSuola
2DlPapuja tai linssejä (härkäpapu)
1KplPurjosipuli
2TlRuohosipuli tuoreena tai kuivattuna
2TlPersilja tuoreena tai kuivattuna
1TlPaprikajauhe
1TlKurkumajauhe
0.1-2DlPähkinä (esim cashew)
  1. Käsittele pavut/linssit niiden tarpeen mukaan (esim liotus, keittäminen, kypsentäminen)
  2. Kuullota sipuli ja porkkana kattilassa öljyssä ja lisää vesi.
  3. Kun vesi kiehuu, lisää inkivääri ja ohrasuurimot. Anna kiehua ja lisää suola ja loput ainesosat
  4. Keitä ja kypsytä suurimoiden keittoajan mukaan.
  5. Inkivääriviipaleen voi jättää syömättä kun se tulee vastaan lautasella.
AN
:Aerikkala Niki
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.