Ihanan värinen ja kermaisa keitto!
Ainesosat
- 1 kg Talvikurpitsaa
- 1 kpl Keltasipuli
- 2 kpl Valkosipulinkynttä
- 150 g Voita
- 5-8 dl Täysmaitoa
- 1 dl Kermaa
- 50 g Misotahnaa
- Suolaa, mustapippuria
Annoslaskuri: 4 hengelle
Resepti
- Kuumenna iso kattila.
- Lisää kattilaan voi, kuorittu ja hienonnettu keltasipuli ja valkosipuli.
- Freesaa pari minuuttia.
- Lisää joukkoon paloiteltu kurpitsa.
- Freesaa hetki lisää.
- Laita kattilaan maito ja kerma.
- Hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.
- Soseuta.
- Ohenna tarvittaessa maidolla, tai kermalla.
- Lisää misotahna.
- Maustasuolalla ja mustapippurilla.