Tofubowl

Nopea tofubowl riisinuudeleilla

Maukas aasialainen annos tofulla ja riisinuudeleilla.

Ainesosat

  • 300 g Marinoitua tofua
  • 1 rkl Vapaavalintaista öljyä
  • 450 g Pakastettuja wokvihanneksia
  • 1 rasia Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia
  • 0,5 dl Soijakastiketta
  • 1,5 tl Suolaa
  • 1 tl Paprikajauhetta
  • 0,5 tl Valkosipulijauhetta
  • 0,25 tl Chilijauhetta
  • 0,25 tl Mustapippuria
  • 1 ruukku Tuoretta korianteria
  • 185 g Riisinuudeleita
Annoslaskuri: 4 annosta

Resepti

  • Kuutioi tofu.
  • Lämmitä öljytty paistin- tai wokpannu ja paista tofupalat 5-6 minuuttia tai kunnes ovat saaneet kevyen kullanruskean pinnan.
  • Laita wokvihannekset paistinpannuun ja paista kunnes pehmeät.
  • Puolita sillä välin Dunne-tomaatit ja hakkaa korianteri.
  • Jos et pidä korianterista niin jätät sen pois tai vaihdat toisen mausteen tilalle.
  • Laita tomaattipalat paistinpannuun ja kaada soijakastike päälle.
  • Mausta suolalla, paprikalla, valkosipulijauheella, chilillä ja mustapippurilla.
  • Anna kiehua muutaman minuutin.
  • Kiehauta vesi kattilassa, vedä kattila levyltä ja lisää riisinuudelit.
  • Anna levätä kannen alla 3-4 minuuttia.
  • Kaada vesi pois ja huuhtele nuutelit kylmässä vedessä.
  • Sekoita riisinuutelit paistinpannuun yhdessä hakatun korianterin kanssa.
  • Tarjoile kulhoissa ja laita päälle tuoretta korianteria.
Täyttävä lounas 20 minuutissa!
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén
Valmistustapa: Keitetty, Paistettu
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Lounas, Resepti