Nyhtökaurapastavuoka

Nyhtökaurapastavuoka

Tässä vuoka joka täynnä makua! Voit vaihtaa täysin maidottomiin tuotteisiin niin ruoasta tulee täysin vegaaninen.

Ainesosat

  • 1 rasia Nude nyhtökauraa (280g)
  • 250 g Gnocchi pastaa
  • 1 prk Tomaattimurskaa
  • 2 dl Vettä
  • 1 kpl Keltasipuli
  • 2 kpl Valkosipulinkynttä
  • 2 dl Raastettua emmental-juustoa
  • 1 tl Paprikajauhetta
  • 0,5 ruukku Basilikaa
  • 1 kpl Kasvisliemikuutio
  • 2 rkl Rypsiöljyä
  • 0,5 tl Suolaa
  • 0,5 tl Sokeria
  • 1 tl Mustapippuria
Annoslaskuri: 4 hengelle

Resepti

  • Ruskista sipuli ja valkosipuli oliiviöljyssä.
  • Lisää nyhtökaura ja jatka ruskistamista.
  • Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.
  • Lisää tomaattimurska, vesi, kasvisliemikuutio ja puolet basilikasta ja kiehauta.
  • Sekoita joukkoon kypsennetyt pastat ja sekoita.
  • Kaada seos uunivuokaan ja viimeistely juustoraasteella.
  • Kypsennä vuoka uunissa 180 asteessa 30 minuuttia.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Kausi: Arkiruoka
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30-60 min
Murupolku: Pastat