Ohratabbouleh

Ohratabbouleh

Libanonista alkuperänsä saanut Tabbouleh, värikäs ja monipuolinen.

Ainesosat

Annoslaskuri: 4 personer

Resepti

  • Keitä juurekset suolavedessä kypsäksi.
  • Jäähdytä.
  • Keitä ohra paketin ohjeiden mukaan kypsäksi.
  • Lisää ohran joukkoon juurekset.
  • Puristasitruunanmehu ohraan.
  • Lisää oliiviöljy ja hienonnettu minttu ohraan.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Nostele annosten päälle granaatinomenien siemeniä ja chilirenkaita.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton, Laktoositon
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Pääruoat, Resepti