Libanonista alkuperänsä saanut Tabbouleh, värikäs ja monipuolinen.
Ainesosat
- 4 dl Ohrasuurimoa, esikypsennettyä
- 2 kpl Granaattiomenaa
- 1 dl Oliiviöljyä
- 1 kpl Sitruuna
- 1 kpl Närpiön Vihanneksen chiliä, punainen
- 2 kpl Porkkanaa
- 1 ruukku Tuoretta minttua
- Suolaa
- Mustapippuria
Annoslaskuri: 4 personer
Resepti
- Keitä juurekset suolavedessä kypsäksi.
- Jäähdytä.
- Keitä ohra paketin ohjeiden mukaan kypsäksi.
- Lisää ohran joukkoon juurekset.
- Puristasitruunanmehu ohraan.
- Lisää oliiviöljy ja hienonnettu minttu ohraan.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Nostele annosten päälle granaatinomenien siemeniä ja chilirenkaita.