Paahdettua kurpitsaa ja tulista ricottajuustoa

Paahdettua kurpitsaa ja tulista ricottajuustoa

Värikäs annos vaikka alkupalaksi juhliin!

Ainesosat

Paahdetut kurpitsat

  • 1 kpl Myskikurpitsa, iso tai 2 kpl pienempää
  • 0,5 dl Oliiviöljyä
  • Suolaa, mustapippuria

Tulinen ricottajuusto

Annoslaskuri: 4 hengelle

Resepti

Paahdetut kurpitsat

  • Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  • Halkaise kurpitsat poikittain, jotta siemenet ja kokonainen osa jäävät erikseen.
  • Kuori kurpitsan puolikkaat.
  • Halkaise siemenosa ja kaavi siemenet lusikalla pois.
  • Halkaise, myös toinen osa.
  • Hiero oliiviöljy ja suolaa paloihin.
  • Asettele leivinpaperoidulle uunipellille ja paahda uunissa30 minuuttia, tai kunnes pehmeitä.
  • Mausta mustapippurilla.

Tulinen ricottajuusto

  • Sekoita ainekset kulhossa.
  • Tarjoile paahdettujen kurpitsojen kanssa.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Course: Alkupalat
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Kausi: Juhla
Valmistustapa: Sekoitettu, Uunissa
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30-60 min
Murupolku: Alkupalat, Resepti