Paprika-maissikeitto paahdetulla cheddarilla

Paprika-Maissikeitto

Paprika-maissikeitto paahdetulla cheddarilla

Ainesosat

Keitto

  • 3 kpl Paprikaa, keltaista
  • 2 kpl Keltasipulia
  • 2 dl Maissia
  • 2 kpl Solo valkosipulia
  • 1/2 dl Öljyä
  • 5 dl Vettä
  • 2 kpl Kasvisliemikuutiota
  • 2 dl Ruokakermaa
  • Suolaa, mustapippuria

Paahdettu cheddar

  • 100 g Cheddar juustoa, kypsennettyä
Annoslaskuri: 4 annosta

Resepti

Keitto

  • Leikkaa paprika, sipuli sekä valkosipuli paloiksi.
  • Ruskista kaikki vihannekset kattilassa, kaada päälle vesi sekä liemikuutio.
  • Anna kiehua kannen alla 10 minuuttia, kaada sekaan ruokakerma ja anna sen kiehahtaa.
  • Käytä sauvasekoitinta saadaksesi keitosta sileän.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Tarjoile paahdetun cheddarin sekä hyvän öljyn kera jota voi lorauttaa päälle.

Paahdettu cheddar

  • Raasta karkeasti.
  • Levitä pienemmälle uunipellille (20x30 cm) ja paahda 250 asteisessa uuni 5 min.
  • Anna jäähtyä ja murskaa pienemiksi paloiksi.
Maukasta!
Kokkisi oli:
Jens Lindstedt
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton
Vaikeusaste: Vähän vaativampi
Valmistusaika: >60 min, 30-60 min
Murupolku: Keitot, Resepti