Parsakupit

Parsakupit

Maistuva suolainen lisuke kahvin kanssa. Suosittelen tekemään tupla annoksen, nam!

Ainesosat

  • 4 kpl Voitaikinalevyä
  • 1 nippu Parsaa
  • 200 g Cheddarjuustoa raastettuna
Annoslaskuri: 8 kpl

Resepti

  • Poista parsoista kova kanta.
  • Leikkaa 4 cm pituisiksi paloiksi.
  • Halkaise voitaikinalevyt pituussunnassa puoliksi.
  • Laita voitaikinan päälle raastettua cheddarjuustoa ja parsapaloja.
  • Rullaa taikinat ja laita paistovuokaan.
  • Jaa loput cheddarjuustot rullien päälle.
  • Paista 185 C asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes taikina on kullanruskeaa.
  • Paista 185 C asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes taikina on kullanruskeaa.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Valmistustapa: Uunissa
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 15 min