Pastagratiini vihanneskastikkeella

Rapea pastagratiini sopii koko perheelle ja on mainio lämitettäväksi.

Ainesosat

  • 0,5 dl Öljyä
  • 500 g Murskattuja tomaatteja
  • 100 g Keltasipulia
  • 50 g Valkosipulia
  • 1 rkl kuivattua basilikaa
  • 100 g Parsakaalia
  • 100 g Kukkakaalia
  • 2 rkl Hunajaa
  • 2 dl Kermaa
  • Gnocci pastaa
  • Suolaa
  • Valkopippuria
  • 1 rs Kirsikkatomaatteja, kotimaisia
  • Juustoraastetta
Annoslaskuri: 10

Resepti

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan.
  • Laita uuni 225 asteelle.
  • Hienonna sipuli ja valkosipuli, kuullota öljyssä padassa.
  • Lisää vihannekset ja murskattu tomaatti, basilika ja hunaja. Anna kiehua hiljalleen n 5 minuuttia.
  • Lisää kerma, kiehauta. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  • Sekoita pasta ja kastike ja kaada se uunivuokaan, lisää kirsikkatomaatit ja juustoraaste päällimmäiseksi. Paista uunissa pinta rapeaksi.
Tämä ihana pastagratiini täyttää vatsan, mutta hellii myös makuaisteja.
Kokkisi oli:
Björn Helsing
Valmistustapa: Uunissa
Vaikeusaste: Vähän vaativampi
Valmistusaika: 30-60 min
Murupolku: Pastat, Resepti