Rapea pastagratiini sopii koko perheelle ja on mainio lämitettäväksi.
Ainesosat
- 0,5 dl Öljyä
- 500 g Murskattuja tomaatteja
- 100 g Keltasipulia
- 50 g Valkosipulia
- 1 rkl kuivattua basilikaa
- 100 g Parsakaalia
- 100 g Kukkakaalia
- 2 rkl Hunajaa
- 2 dl Kermaa
- Gnocci pastaa
- Suolaa
- Valkopippuria
- 1 rs Kirsikkatomaatteja, kotimaisia
- Juustoraastetta
Annoslaskuri: 10
Resepti
- Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan.
- Laita uuni 225 asteelle.
- Hienonna sipuli ja valkosipuli, kuullota öljyssä padassa.
- Lisää vihannekset ja murskattu tomaatti, basilika ja hunaja. Anna kiehua hiljalleen n 5 minuuttia.
- Lisää kerma, kiehauta. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
- Sekoita pasta ja kastike ja kaada se uunivuokaan, lisää kirsikkatomaatit ja juustoraaste päällimmäiseksi. Paista uunissa pinta rapeaksi.
Tämä ihana pastagratiini täyttää vatsan, mutta hellii myös makuaisteja.