pesto-kikhernefusillit

Pesto-kikhernefusillit

Pesto, basilika ja valkosipuli maustavat simppelin pastan.

Ainesosat

  • 100 g Kikhernefusilleja
  • 2 kpl Valkosipulinkynsi
  • 3-4 tl Pestoa
  • 1 kpl Punasipulia
  • n.1 kourallinen Tuoretta basilikaa
  • n. 1 tl Suolaa
  • 100 g Kirsikkatomaatteja
  • n. 1 kourallinen Napolitana mix (rucola, mizuna, punajuurikkaan lehti & pinaatti)
  • 3 rkl Oliiviöljyä
Annoslaskuri: 2

Resepti

Kikhernefusillien keitto ohjelmat:

  • Kuumenna vesi kiehuvaksi.
  • Lisää suola ja pasta.
  • Anna kiehua ilman kantta 2-4 min.
  • Valuta vesi.
  • Pilko valkosipulinkynnet ja punasipuli.
  • Freesaa sipulit öljyssä paistinpannulla.
  • Lisää sekaan kypsät kikhernefusillit, pesto, kirsikkatomaattit ja suola.
  • Kuumenna.
  • Lisää yrtit, älä enää kuumenna.
Vegaaninen, gluteeniton, maidoton pestopasta.
Kokkisi oli:
Kaisu PitkänenKaisu Pitkänen
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Maidoton, Vegaaninen
Valmistustapa: Keitetty
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 15 min
Murupolku: Pastat, Resepti