spenatplättar

Pinaattiletut

Nämä pinaattiletut sopivat erityisesti maidotonta ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville ja ovat mainiota arkiruokaa!

Ainesosat

  • 3 dl Kauramaito
  • 2 kpl Kananmuna
  • 150 g Pakastepinaatti
  • 0,5 dl Rypsiöljy
  • 2 dl Glut. vaalea jauhoseos
  • 0,5 tl Suola
Annoslaskuri: 3

Resepti

  • Sulata pakastepinaatti
  • Lisää kulhoon ensin munat ja riko niiden rakenne
  • Lisää seuraavaksi maito, suola, pinaatti ja öljy
  • Lisää lopuksi jauhoseos pienissä erissä vispilällä selittäen, vältä paakkuja
  • Anna taikinan turvota ja tekeytyä 15-30min
  • Paista letut paistinpannulla
Nämä pinaattiletut sopivat erityisesti maidotonta ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville ja ovat mainiota arkiruokaa!
Kokkisi oli:
Taina NikkonenTaina Nikkonen
Course: Pääruoat
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Maidoton
Kausi: Arkiruoka
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30-60 min
Murupolku: Jälkiruoat, Resepti