Punajuuri-sinihomejuustovuoka

Punajuuri-sinihomejuustovuoka

Tarjoile viinisuolaheinän kanssa.

Ainesosat

  • 1 kg Punajuuria
  • 2 dl Rusinoita
  • 2 dl Sinihomejuustoa
  • 1 tl Suolaa
  • 2 rkl Rypsiöljyä
  • 1 ruukku Viinisuolaheinää
Annoslaskuri: 4 hengelle

Resepti

  • Lämmitä uuni 160 asteiseksi.
  • Kuori ja pilko punajuuret.
  • Laita punajuuret uunivuokaan.
  • Mausta suolalla ja rypsiöljyllä.
  • Paahda uunissa 25-35 minuuttia, kunnes kypsiä.
  • Lisää punajuurten päälle sinihomejuustomuru ja rusinat.
  • Paahda vielä 5-10 minuuttia uunissa.
  • Tarjoile viinisuolaheinän kanssa.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Course: Pääruoat
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton, Laktoositon
Valmistustapa: Uunissa
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30-60 min
Murupolku: Pääruoat, Resepti