Blinit vihannesseoksella sis. kaprista

Blinit

Blinit, joka on hapan venäläinen viljatattarilätty, joka tarjoillaan usein kalarommin, sipulin ja smetanan kera. Tässä reseptissä tehtiin sen sijaan kasvissose, joka maustettiin punasipulilla ja kapriksella. Kasvista ja sitä paitsi todella edullinen ilman että tarvitsee vaikuttaa makuelämykseen!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Käytä blinipannua, jos sinulla on sellainen, muuten voit käyttää lettupannua ja paistaa pienempinä lettuina.

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Blinit
4g Kuivahiivaa
2,5dl Maitoa, 42 astetta
1,5dl Tattarijauhoja
1dl Vehnäjauhoa
0,75dl Kermaviiliä
1kpl Kananmunankeltuainen
1kpl Kananmunanvalkuainen
Voita paistamiseen
Kasvisseos kapriksella
1/2kpl Suippopaprika
5cm Kesäkurpitsaa, pala
1kpl Punasipuli, pieni
1rkl Kaprista
1nippu Persiljaa
1dl Ranskankermaa
Suolaa, mustapippuria
Blinit
  1. Sekoita hiiva haaleaan maitoon.
  2. Lisää jauhot, kermaviili, kananmunankeltuainen ja suolaa.
  3. Vatkaa taikina tasaiseksi.
  4. Anna nousta vähintään puoli tuntia.
  5. Sekoita sillä aikaa kananmunavalkuaisen kovaksi.
  6. Sekoita se varovaisesti taikinaan.
  7. Paista taikina pienessä määrässä voita lettu- tai blinipannussa.
Kasvisseos kapriksella
  1. Pese kasvikset.
  2. Leikkaa ne niin pieniksi kuutioiksi kuin mahdollista.
  3. Hienonna persilja ja sekoita ranskankerman sekä kasvisten kanssa.
  4. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Tarjoile blinit heti paistamisen jälkeen seoksen kanssa.
  6. Sirota mielellään rapeita ituja tai salaattiversoja.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Blinit

Blinit, joka on hapan venäläinen viljatattarilätty, joka tarjoillaan usein kalarommin, sipulin ja smetanan kera. Tässä reseptissä tehtiin sen sijaan kasvissose, joka maustettiin punasipulilla ja kapriksella. Kasvista ja sitä paitsi todella edullinen ilman että tarvitsee vaikuttaa makuelämykseen!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Käytä blinipannua, jos sinulla on sellainen, muuten voit käyttää lettupannua ja paistaa pienempinä lettuina.

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Blinit
4g Kuivahiivaa
2,5dl Maitoa, 42 astetta
1,5dl Tattarijauhoja
1dl Vehnäjauhoa
0,75dl Kermaviiliä
1kpl Kananmunankeltuainen
1kpl Kananmunanvalkuainen
Voita paistamiseen
Kasvisseos kapriksella
1/2kpl Suippopaprika
5cm Kesäkurpitsaa, pala
1kpl Punasipuli, pieni
1rkl Kaprista
1nippu Persiljaa
1dl Ranskankermaa
Suolaa, mustapippuria
Blinit
  1. Sekoita hiiva haaleaan maitoon.
  2. Lisää jauhot, kermaviili, kananmunankeltuainen ja suolaa.
  3. Vatkaa taikina tasaiseksi.
  4. Anna nousta vähintään puoli tuntia.
  5. Sekoita sillä aikaa kananmunavalkuaisen kovaksi.
  6. Sekoita se varovaisesti taikinaan.
  7. Paista taikina pienessä määrässä voita lettu- tai blinipannussa.
Kasvisseos kapriksella
  1. Pese kasvikset.
  2. Leikkaa ne niin pieniksi kuutioiksi kuin mahdollista.
  3. Hienonna persilja ja sekoita ranskankerman sekä kasvisten kanssa.
  4. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Tarjoile blinit heti paistamisen jälkeen seoksen kanssa.
  6. Sirota mielellään rapeita ituja tai salaattiversoja.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Blinit vihannesseoksella sis. kaprista
Blinit
Blinit, joka on hapan venäläinen viljatattarilätty, joka tarjoillaan usein kalarommin, sipulin ja smetanan kera. Tässä reseptissä tehtiin sen sijaan kasvissose, joka maustettiin punasipulilla ja kapriksella. Kasvista ja sitä paitsi todella edullinen ilman että tarvitsee vaikuttaa makuelämykseen!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
kpl

Resepti

Blinit
4g Kuivahiivaa
2,5dl Maitoa, 42 astetta
1,5dl Tattarijauhoja
1dl Vehnäjauhoa
0,75dl Kermaviiliä
1kpl Kananmunankeltuainen
1kpl Kananmunanvalkuainen
Voita paistamiseen
Kasvisseos kapriksella
1/2kpl Suippopaprika
5cm Kesäkurpitsaa, pala
1kpl Punasipuli, pieni
1rkl Kaprista
1nippu Persiljaa
1dl Ranskankermaa
Suolaa, mustapippuria

Ohjeet

Blinit
  1. Sekoita hiiva haaleaan maitoon.
  2. Lisää jauhot, kermaviili, kananmunankeltuainen ja suolaa.
  3. Vatkaa taikina tasaiseksi.
  4. Anna nousta vähintään puoli tuntia.
  5. Sekoita sillä aikaa kananmunavalkuaisen kovaksi.
  6. Sekoita se varovaisesti taikinaan.
  7. Paista taikina pienessä määrässä voita lettu- tai blinipannussa.
Kasvisseos kapriksella
  1. Pese kasvikset.
  2. Leikkaa ne niin pieniksi kuutioiksi kuin mahdollista.
  3. Hienonna persilja ja sekoita ranskankerman sekä kasvisten kanssa.
  4. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Tarjoile blinit heti paistamisen jälkeen seoksen kanssa.
  6. Sirota mielellään rapeita ituja tai salaattiversoja.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Punajuurismoothie
Punajuurismoothie

Värikäs terveyspommi täynnä vitamiineja.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!