Blinit vihannesseoksella sis. kaprista

Kategoriat

Vaikeusaste

Blinit

Blinit, joka on hapan venäläinen viljatattarilätty, joka tarjoillaan usein kalarommin, sipulin ja smetanan kera. Tässä reseptissä tehtiin sen sijaan kasvissose, joka maustettiin punasipulilla ja kapriksella. Kasvista ja sitä paitsi todella edullinen ilman että tarvitsee vaikuttaa makuelämykseen!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Käytä blinipannua, jos sinulla on sellainen, muuten voit käyttää lettupannua ja paistaa pienempinä lettuina.

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Blinit
4g Kuivahiivaa
2,5dl Maitoa, 42 astetta
1,5dl Tattarijauhoja
1dl Vehnäjauhoa
0,75dl Kermaviiliä
1kpl Kananmunankeltuainen
1kpl Kananmunanvalkuainen
Voita paistamiseen
Kasvisseos kapriksella
1/2kpl Suippopaprika
5cm Kesäkurpitsaa, pala
1kpl Punasipuli, pieni
1rkl Kaprista
1nippu Persiljaa
1dl Ranskankermaa
Suolaa, mustapippuria
Blinit
  1. Sekoita hiiva haaleaan maitoon.
  2. Lisää jauhot, kermaviili, kananmunankeltuainen ja suolaa.
  3. Vatkaa taikina tasaiseksi.
  4. Anna nousta vähintään puoli tuntia.
  5. Sekoita sillä aikaa kananmunavalkuaisen kovaksi.
  6. Sekoita se varovaisesti taikinaan.
  7. Paista taikina pienessä määrässä voita lettu- tai blinipannussa.
Kasvisseos kapriksella
  1. Pese kasvikset.
  2. Leikkaa ne niin pieniksi kuutioiksi kuin mahdollista.
  3. Hienonna persilja ja sekoita ranskankerman sekä kasvisten kanssa.
  4. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Tarjoile blinit heti paistamisen jälkeen seoksen kanssa.
  6. Sirota mielellään rapeita ituja tai salaattiversoja.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Blinit

Blinit, joka on hapan venäläinen viljatattarilätty, joka tarjoillaan usein kalarommin, sipulin ja smetanan kera. Tässä reseptissä tehtiin sen sijaan kasvissose, joka maustettiin punasipulilla ja kapriksella. Kasvista ja sitä paitsi todella edullinen ilman että tarvitsee vaikuttaa makuelämykseen!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Käytä blinipannua, jos sinulla on sellainen, muuten voit käyttää lettupannua ja paistaa pienempinä lettuina.

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Blinit
4g Kuivahiivaa
2,5dl Maitoa, 42 astetta
1,5dl Tattarijauhoja
1dl Vehnäjauhoa
0,75dl Kermaviiliä
1kpl Kananmunankeltuainen
1kpl Kananmunanvalkuainen
Voita paistamiseen
Kasvisseos kapriksella
1/2kpl Suippopaprika
5cm Kesäkurpitsaa, pala
1kpl Punasipuli, pieni
1rkl Kaprista
1nippu Persiljaa
1dl Ranskankermaa
Suolaa, mustapippuria
Blinit
  1. Sekoita hiiva haaleaan maitoon.
  2. Lisää jauhot, kermaviili, kananmunankeltuainen ja suolaa.
  3. Vatkaa taikina tasaiseksi.
  4. Anna nousta vähintään puoli tuntia.
  5. Sekoita sillä aikaa kananmunavalkuaisen kovaksi.
  6. Sekoita se varovaisesti taikinaan.
  7. Paista taikina pienessä määrässä voita lettu- tai blinipannussa.
Kasvisseos kapriksella
  1. Pese kasvikset.
  2. Leikkaa ne niin pieniksi kuutioiksi kuin mahdollista.
  3. Hienonna persilja ja sekoita ranskankerman sekä kasvisten kanssa.
  4. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Tarjoile blinit heti paistamisen jälkeen seoksen kanssa.
  6. Sirota mielellään rapeita ituja tai salaattiversoja.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Blinit vihannesseoksella sis. kaprista
Blinit
Blinit, joka on hapan venäläinen viljatattarilätty, joka tarjoillaan usein kalarommin, sipulin ja smetanan kera. Tässä reseptissä tehtiin sen sijaan kasvissose, joka maustettiin punasipulilla ja kapriksella. Kasvista ja sitä paitsi todella edullinen ilman että tarvitsee vaikuttaa makuelämykseen!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
kpl

Resepti

Blinit
4g Kuivahiivaa
2,5dl Maitoa, 42 astetta
1,5dl Tattarijauhoja
1dl Vehnäjauhoa
0,75dl Kermaviiliä
1kpl Kananmunankeltuainen
1kpl Kananmunanvalkuainen
Voita paistamiseen
Kasvisseos kapriksella
1/2kpl Suippopaprika
5cm Kesäkurpitsaa, pala
1kpl Punasipuli, pieni
1rkl Kaprista
1nippu Persiljaa
1dl Ranskankermaa
Suolaa, mustapippuria

Ohjeet

Blinit
  1. Sekoita hiiva haaleaan maitoon.
  2. Lisää jauhot, kermaviili, kananmunankeltuainen ja suolaa.
  3. Vatkaa taikina tasaiseksi.
  4. Anna nousta vähintään puoli tuntia.
  5. Sekoita sillä aikaa kananmunavalkuaisen kovaksi.
  6. Sekoita se varovaisesti taikinaan.
  7. Paista taikina pienessä määrässä voita lettu- tai blinipannussa.
Kasvisseos kapriksella
  1. Pese kasvikset.
  2. Leikkaa ne niin pieniksi kuutioiksi kuin mahdollista.
  3. Hienonna persilja ja sekoita ranskankerman sekä kasvisten kanssa.
  4. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Tarjoile blinit heti paistamisen jälkeen seoksen kanssa.
  6. Sirota mielellään rapeita ituja tai salaattiversoja.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!