Crème Ninon
Klassinen, elegantti, sileä hernekeitto, joka saa uniikin vaahtonsa sekä happamuutensa kuohuviinistä, joka lisätään juuri ennen tarjoilua.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
|
|
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
|
|
100g |
Salottisipulia, paloissa |
2dl |
Kuohuviiniä tai alkoholitonta kuohuviiniä |
|
- Kuori salottisipulit, leikkaa paloiksi.
- Kuullota salottisipulit ja persilja voissa kattilassa, kaada päälle vesi sekä liemikuutiot ja keitä 10 minuuttia.
- Kaada herneet päälle ja koka 2-3 minuuttia.
- Nosta kattila levyltä, lisää 2dl kuohuviiniä sekä creme fraiche ja sekoita keitto vaahtoavaksi ja sileäksi. Kannusekoitinta suosittelen mutta sauvasekoitin käy myös.
- Tarjoile sellaisenaan tai mahdollisesti muutamalla pisaralla hyvää öljyä, esim avokadoöljyä.
|
|
Jens Lindstedt |
|
|