Crème Ninon

Crème Ninon

Klassinen, elegantti, sileä hernekeitto, joka saa uniikin vaahtonsa sekä happamuutensa kuohuviinistä, joka lisätään juuri ennen tarjoilua.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Créme Ninon

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

100g Salottisipulia, paloissa
1/4ruukkua Persiljaa
20g Voita
7dl Vettä
2kpl Kasvisliemikuutiota
400g Herneitä, pakaste
2dl Kuohuviiniä tai alkoholitonta kuohuviiniä
150g Ranskankernaa
  1. Kuori salottisipulit, leikkaa paloiksi.
  2. Kuullota salottisipulit ja persilja voissa kattilassa, kaada päälle vesi sekä liemikuutiot ja keitä 10 minuuttia.
  3. Kaada herneet päälle ja koka 2-3 minuuttia.
  4. Nosta kattila levyltä, lisää 2dl kuohuviiniä sekä creme fraiche ja sekoita keitto vaahtoavaksi ja sileäksi. Kannusekoitinta suosittelen mutta sauvasekoitin käy myös.
  5. Tarjoile sellaisenaan tai mahdollisesti muutamalla pisaralla hyvää öljyä, esim avokadoöljyä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Crème Ninon

Klassinen, elegantti, sileä hernekeitto, joka saa uniikin vaahtonsa sekä happamuutensa kuohuviinistä, joka lisätään juuri ennen tarjoilua.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Créme Ninon

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

100g Salottisipulia, paloissa
1/4ruukkua Persiljaa
20g Voita
7dl Vettä
2kpl Kasvisliemikuutiota
400g Herneitä, pakaste
2dl Kuohuviiniä tai alkoholitonta kuohuviiniä
150g Ranskankernaa
  1. Kuori salottisipulit, leikkaa paloiksi.
  2. Kuullota salottisipulit ja persilja voissa kattilassa, kaada päälle vesi sekä liemikuutiot ja keitä 10 minuuttia.
  3. Kaada herneet päälle ja koka 2-3 minuuttia.
  4. Nosta kattila levyltä, lisää 2dl kuohuviiniä sekä creme fraiche ja sekoita keitto vaahtoavaksi ja sileäksi. Kannusekoitinta suosittelen mutta sauvasekoitin käy myös.
  5. Tarjoile sellaisenaan tai mahdollisesti muutamalla pisaralla hyvää öljyä, esim avokadoöljyä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Crème Ninon
Crème Ninon
Klassinen, elegantti, sileä hernekeitto, joka saa uniikin vaahtonsa sekä happamuutensa kuohuviinistä, joka lisätään juuri ennen tarjoilua.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

100g Salottisipulia, paloissa
1/4ruukkua Persiljaa
20g Voita
7dl Vettä
2kpl Kasvisliemikuutiota
400g Herneitä, pakaste
2dl Kuohuviiniä tai alkoholitonta kuohuviiniä
150g Ranskankernaa

Ohjeet

  1. Kuori salottisipulit, leikkaa paloiksi.
  2. Kuullota salottisipulit ja persilja voissa kattilassa, kaada päälle vesi sekä liemikuutiot ja keitä 10 minuuttia.
  3. Kaada herneet päälle ja koka 2-3 minuuttia.
  4. Nosta kattila levyltä, lisää 2dl kuohuviiniä sekä creme fraiche ja sekoita keitto vaahtoavaksi ja sileäksi. Kannusekoitinta suosittelen mutta sauvasekoitin käy myös.
  5. Tarjoile sellaisenaan tai mahdollisesti muutamalla pisaralla hyvää öljyä, esim avokadoöljyä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Dunne-tomaatit, feta & basilika -täydellistä!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Lämmittävä bataattikeitto tomaattia
Tomaattinen bataattikeitto

Tarjoile kermanokareen ja tuoreiden yrttien kera.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen gulassi
Vegetaarinen gulassi