Focaccia

Focaccia

Aah, focaccia! Focaccia on melkein lapsellisen hyvää kun se tulee juuri uunista savuavan lämpimine tomaatteineen, kun päälle vielä kaataa hiukan oliiviöljyä ja tuntee rouskunnan sormisuolasta. Tarjoile lämpimänä sileällä ja kermaisella fetajuustotahnalla!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Focaccia fetajuustotahnalla!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Focaccia
3dl Vettä, haaleaa
1dl Oliiviöljyä
1/2pakettia Hiivaa, 25g
2rkl Hunajaa
1rkl Sormisuolaa
7dl Vehnäjauhoja
2rkl Oliiviöljyä
1/2pikaria #SNÄXI Helmitomaatteja
Tuoretta rosmariinia
Sormisuolaa
Fetajuustotahna
200g Fetajuustoa tai salaattijuustoa
3rkl Oliiviöljyä
2rkl Vettä
Focaccia
  1. Sekoita hiiva haaleaan veteen (37 astetta).
  2. Sekoita sen jälkeen joukkoon oliiviöljy, hunaja sekä sormisuola.
  3. Sekoita joukkoon jauhot, vähän kerrallaan, vaivaa taikinaa käsin muutaman minuutin ajan.
  4. Tämän jälkeen anna kohota leivontapyyhkeen alla, kunnes taikina on kaksinkertainen.
  5. Jauhoa leivin alusta ja työstä varovasti taikina n 25x35 cm kokoiseksi.
  6. Laita jälleen pyyhkeen alle ja anna kohota vielä 30 minuuttia.
  7. Aseta uuni 225 asteeseen.
  8. Kohoamisen jälkeen paina taikinaan reikiä sormilla.
  9. Paina reikiin puolitettuja helmitomaatteja, kosteuta oliiviöljyllä, lisää sormisuola ja leikkaa päälle tuoreita yrttejä.
  10. Paista 12-14 minuuttia kunnes focaccia saa hienon värin.
Fetajuustotahna
  1. Pyöräytä kaikki ainekset pienessä tehosekoittimessa tai jos et halua välttämättä niin sileää niin murskaa kaikki haarukalla kulhoon.
  2. Salaattijuustolla mausta tulee miedompi ja jos haluat voimakkaamman maun niin käytä aitoa fetajuustoa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Focaccia

Aah, focaccia! Focaccia on melkein lapsellisen hyvää kun se tulee juuri uunista savuavan lämpimine tomaatteineen, kun päälle vielä kaataa hiukan oliiviöljyä ja tuntee rouskunnan sormisuolasta. Tarjoile lämpimänä sileällä ja kermaisella fetajuustotahnalla!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Focaccia fetajuustotahnalla!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Focaccia
3dl Vettä, haaleaa
1dl Oliiviöljyä
1/2pakettia Hiivaa, 25g
2rkl Hunajaa
1rkl Sormisuolaa
7dl Vehnäjauhoja
2rkl Oliiviöljyä
1/2pikaria #SNÄXI Helmitomaatteja
Tuoretta rosmariinia
Sormisuolaa
Fetajuustotahna
200g Fetajuustoa tai salaattijuustoa
3rkl Oliiviöljyä
2rkl Vettä
Focaccia
  1. Sekoita hiiva haaleaan veteen (37 astetta).
  2. Sekoita sen jälkeen joukkoon oliiviöljy, hunaja sekä sormisuola.
  3. Sekoita joukkoon jauhot, vähän kerrallaan, vaivaa taikinaa käsin muutaman minuutin ajan.
  4. Tämän jälkeen anna kohota leivontapyyhkeen alla, kunnes taikina on kaksinkertainen.
  5. Jauhoa leivin alusta ja työstä varovasti taikina n 25x35 cm kokoiseksi.
  6. Laita jälleen pyyhkeen alle ja anna kohota vielä 30 minuuttia.
  7. Aseta uuni 225 asteeseen.
  8. Kohoamisen jälkeen paina taikinaan reikiä sormilla.
  9. Paina reikiin puolitettuja helmitomaatteja, kosteuta oliiviöljyllä, lisää sormisuola ja leikkaa päälle tuoreita yrttejä.
  10. Paista 12-14 minuuttia kunnes focaccia saa hienon värin.
Fetajuustotahna
  1. Pyöräytä kaikki ainekset pienessä tehosekoittimessa tai jos et halua välttämättä niin sileää niin murskaa kaikki haarukalla kulhoon.
  2. Salaattijuustolla mausta tulee miedompi ja jos haluat voimakkaamman maun niin käytä aitoa fetajuustoa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Focaccia
Focaccia
Aah, focaccia! Focaccia on melkein lapsellisen hyvää kun se tulee juuri uunista savuavan lämpimine tomaatteineen, kun päälle vielä kaataa hiukan oliiviöljyä ja tuntee rouskunnan sormisuolasta. Tarjoile lämpimänä sileällä ja kermaisella fetajuustotahnalla!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Focaccia
3dl Vettä, haaleaa
1dl Oliiviöljyä
1/2pakettia Hiivaa, 25g
2rkl Hunajaa
1rkl Sormisuolaa
7dl Vehnäjauhoja
2rkl Oliiviöljyä
1/2pikaria #SNÄXI Helmitomaatteja
Tuoretta rosmariinia
Sormisuolaa
Fetajuustotahna
200g Fetajuustoa tai salaattijuustoa
3rkl Oliiviöljyä
2rkl Vettä

Ohjeet

Focaccia
  1. Sekoita hiiva haaleaan veteen (37 astetta).
  2. Sekoita sen jälkeen joukkoon oliiviöljy, hunaja sekä sormisuola.
  3. Sekoita joukkoon jauhot, vähän kerrallaan, vaivaa taikinaa käsin muutaman minuutin ajan.
  4. Tämän jälkeen anna kohota leivontapyyhkeen alla, kunnes taikina on kaksinkertainen.
  5. Jauhoa leivin alusta ja työstä varovasti taikina n 25x35 cm kokoiseksi.
  6. Laita jälleen pyyhkeen alle ja anna kohota vielä 30 minuuttia.
  7. Aseta uuni 225 asteeseen.
  8. Kohoamisen jälkeen paina taikinaan reikiä sormilla.
  9. Paina reikiin puolitettuja helmitomaatteja, kosteuta oliiviöljyllä, lisää sormisuola ja leikkaa päälle tuoreita yrttejä.
  10. Paista 12-14 minuuttia kunnes focaccia saa hienon värin.
Fetajuustotahna
  1. Pyöräytä kaikki ainekset pienessä tehosekoittimessa tai jos et halua välttämättä niin sileää niin murskaa kaikki haarukalla kulhoon.
  2. Salaattijuustolla mausta tulee miedompi ja jos haluat voimakkaamman maun niin käytä aitoa fetajuustoa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!