
![]() |
Gluteenittomat tomaatti-kesäkurpitsa sämpylät
Mehukkaita ja hyviä gluteenittomia sämpylöitä tomaatilla ja kesäkurpitsalla.
Gluteenittomat sämpylät tomaatilla & kesäkurpitsalla
|
|
![]() |
Gluteenittomat tomaatti-kesäkurpitsa sämpylät
Mehukkaita ja hyviä gluteenittomia sämpylöitä tomaatilla ja kesäkurpitsalla.
Gluteenittomat sämpylät tomaatilla & kesäkurpitsalla
|
![]() |

Gluteenittomat tomaatti-kesäkurpitsa sämpylät
Mehukkaita ja hyviä gluteenittomia sämpylöitä tomaatilla ja kesäkurpitsalla.
3dl | Mantelijauhoja |
1dl | Kauraryynejä |
2rkl | Jauhettua psylliuminsiemenkuorta |
2tl | Leivinjauhetta |
1.5tl | Suolaa |
1dl | Auringonkukansiemeniä |
2dl | Raastettua kesäkurpitsaa |
3rkl | Auringonkuivattuja tomaatteja paloina |
4kpl | Kananmunia |
- Lämmitä uuni 200 asteiseksi (kiertoilmauuni 175 astetta).
- Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhoon.
- Lisää 2/3 auringonkukansiemenistä.
- Raasta kesäkurpitsa ja leikkaa kirsikkatomaatit paloiksi ja lisää jauhoseokseen.
- Lisää auringonkuivatut tomaatit ja kananmunat ja sekoita tahmeaksi taikinaksi.
- Anna levätä n 10 minuuttia.
- Aseta pellille leivinpaperi ja tee taikinasta 9 kpl pyöreää sämpylää.
- Lisää loput auringonkukansiemenet päälle.
- Paista uunin keskitasolla 20 minuuttia.