Kategoriat

Vaikeusaste

Gratinoitu burrito
Vege a la Mexico, lisää kotimaista chiliä saadaksesi tulisemman täytteen.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella

 

Annoslaskuri

kappaletta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Keltasipuli
1/2kpl Solo valkosipuli
2rkl Tomaattipyreetä
1tl Harissaa
2rkl Rypsiöljyä
230g Esikeitettyjä kidneypapuja
150g Säilyke maissia
1/2ruukkua ruohosipulia
8kpl Maissi- tai vehnätortillaa
50g Ranskankernaa
100g Raastettua juustoa
50kpl Nachosipsejä, murskattuja
  1. Hienonna paprika, sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota rypsiöljyssä tomaattipyreen ja harissapastan kanssa.
  3. Kaada vesi pavuista ja maissista siivilällä, kuullota mukaan ja lisää karkeasti leikatut tomaatit ja ruohosipulit.
  4. Anna kiehua hiljalleen paksuksi täytteeksi, noin 10-15 minuuttia.
  5. Täytä tortillat täytteellä, rullaa yhteen ja laita uunivuokaan, käytä tarvittaessa grillitikkuja tai cocktailtikkuja saadaksesi tortillat pysymään kiinni.
  6. Sivellä tortillat yläpuolelta creme fraichillä, ripottele päälle juustoraaste ja murskatut nachosipsit.
  7. Gratinoi 225 asteisessa uunissa n 12-15 minuuttia jotta burritokset saavat väriä.
  8. Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Gratinoitu burrito
Vege a la Mexico, lisää kotimaista chiliä saadaksesi tulisemman täytteen.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella

 

Annoslaskuri

kappaletta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Keltasipuli
1/2kpl Solo valkosipuli
2rkl Tomaattipyreetä
1tl Harissaa
2rkl Rypsiöljyä
230g Esikeitettyjä kidneypapuja
150g Säilyke maissia
1/2ruukkua ruohosipulia
8kpl Maissi- tai vehnätortillaa
50g Ranskankernaa
100g Raastettua juustoa
50kpl Nachosipsejä, murskattuja
  1. Hienonna paprika, sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota rypsiöljyssä tomaattipyreen ja harissapastan kanssa.
  3. Kaada vesi pavuista ja maissista siivilällä, kuullota mukaan ja lisää karkeasti leikatut tomaatit ja ruohosipulit.
  4. Anna kiehua hiljalleen paksuksi täytteeksi, noin 10-15 minuuttia.
  5. Täytä tortillat täytteellä, rullaa yhteen ja laita uunivuokaan, käytä tarvittaessa grillitikkuja tai cocktailtikkuja saadaksesi tortillat pysymään kiinni.
  6. Sivellä tortillat yläpuolelta creme fraichillä, ripottele päälle juustoraaste ja murskatut nachosipsit.
  7. Gratinoi 225 asteisessa uunissa n 12-15 minuuttia jotta burritokset saavat väriä.
  8. Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Gratinoitu burrito
Vege a la Mexico, lisää kotimaista chiliä saadaksesi tulisemman täytteen.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
kappaletta

Resepti

1kpl Keltasipuli
1/2kpl Solo valkosipuli
2rkl Tomaattipyreetä
1tl Harissaa
2rkl Rypsiöljyä
230g Esikeitettyjä kidneypapuja
150g Säilyke maissia
1/2ruukkua ruohosipulia
8kpl Maissi- tai vehnätortillaa
50g Ranskankernaa
100g Raastettua juustoa
50kpl Nachosipsejä, murskattuja

Ohjeet

  1. Hienonna paprika, sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota rypsiöljyssä tomaattipyreen ja harissapastan kanssa.
  3. Kaada vesi pavuista ja maissista siivilällä, kuullota mukaan ja lisää karkeasti leikatut tomaatit ja ruohosipulit.
  4. Anna kiehua hiljalleen paksuksi täytteeksi, noin 10-15 minuuttia.
  5. Täytä tortillat täytteellä, rullaa yhteen ja laita uunivuokaan, käytä tarvittaessa grillitikkuja tai cocktailtikkuja saadaksesi tortillat pysymään kiinni.
  6. Sivellä tortillat yläpuolelta creme fraichillä, ripottele päälle juustoraaste ja murskatut nachosipsit.
  7. Gratinoi 225 asteisessa uunissa n 12-15 minuuttia jotta burritokset saavat väriä.
  8. Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Gratinoitu burrito

Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Satokausikalenterin kasvispasta

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoidut banaanit

Gratinoidut banaanit paahdettujen pähkinöiden ja mascarponen kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua vesimelonia

Grillattua vesimelonia fetajuustolla ja mintun kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Aasialainen nuudelikeitto

Aasialainen nuudelikeitto

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä
Grillattua mustajuurta

Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla
Minipavlova-kakkuja

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Yrtticheesecake tummalla pohjalla
Yrtticheesecake

Yrtticheesecake tummalla pohjalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla
Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillatut vihannekset
Grillatut vihannekset

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Hotdog
Hotdog

Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider