
![]() |
Gratinoitu burrito
Vege a la Mexico, lisää kotimaista chiliä saadaksesi tulisemman täytteen.
Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella
|
|
![]() |
Gratinoitu burrito
Vege a la Mexico, lisää kotimaista chiliä saadaksesi tulisemman täytteen.
Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella
|
![]() |

Gratinoitu burrito
Vege a la Mexico, lisää kotimaista chiliä saadaksesi tulisemman täytteen.
1kpl | Keltasipuli |
1/2kpl | Solo valkosipuli |
2rkl | Tomaattipyreetä |
1tl | Harissaa |
2rkl | Rypsiöljyä |
230g | Esikeitettyjä kidneypapuja |
150g | Säilyke maissia |
5kpl | Kotimaista tomaattia |
1/2ruukkua | ruohosipulia |
8kpl | Maissi- tai vehnätortillaa |
50g | Ranskankernaa |
100g | Raastettua juustoa |
50kpl | Nachosipsejä, murskattuja |
- Hienonna paprika, sipuli ja valkosipuli.
- Kuullota rypsiöljyssä tomaattipyreen ja harissapastan kanssa.
- Kaada vesi pavuista ja maissista siivilällä, kuullota mukaan ja lisää karkeasti leikatut tomaatit ja ruohosipulit.
- Anna kiehua hiljalleen paksuksi täytteeksi, noin 10-15 minuuttia.
- Täytä tortillat täytteellä, rullaa yhteen ja laita uunivuokaan, käytä tarvittaessa grillitikkuja tai cocktailtikkuja saadaksesi tortillat pysymään kiinni.
- Sivellä tortillat yläpuolelta creme fraichillä, ripottele päälle juustoraaste ja murskatut nachosipsit.
- Gratinoi 225 asteisessa uunissa n 12-15 minuuttia jotta burritokset saavat väriä.
- Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.