Kategoriat

Vaikeusaste

Gratinoitu burrito

Vege a la Mexico, lisää kotimaista chiliä saadaksesi tulisemman täytteen.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella

 

Annoslaskuri

kappaletta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Keltasipuli
1/2kpl Solo valkosipuli
2rkl Tomaattipyreetä
1tl Harissaa
2rkl Rypsiöljyä
230g Esikeitettyjä kidneypapuja
150g Säilyke maissia
1/2ruukkua ruohosipulia
8kpl Maissi- tai vehnätortillaa
50g Ranskankernaa
100g Raastettua juustoa
50kpl Nachosipsejä, murskattuja
  1. Hienonna paprika, sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota rypsiöljyssä tomaattipyreen ja harissapastan kanssa.
  3. Kaada vesi pavuista ja maissista siivilällä, kuullota mukaan ja lisää karkeasti leikatut tomaatit ja ruohosipulit.
  4. Anna kiehua hiljalleen paksuksi täytteeksi, noin 10-15 minuuttia.
  5. Täytä tortillat täytteellä, rullaa yhteen ja laita uunivuokaan, käytä tarvittaessa grillitikkuja tai cocktailtikkuja saadaksesi tortillat pysymään kiinni.
  6. Sivellä tortillat yläpuolelta creme fraichillä, ripottele päälle juustoraaste ja murskatut nachosipsit.
  7. Gratinoi 225 asteisessa uunissa n 12-15 minuuttia jotta burritokset saavat väriä.
  8. Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Gratinoitu burrito

Vege a la Mexico, lisää kotimaista chiliä saadaksesi tulisemman täytteen.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella

 

Annoslaskuri

kappaletta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Keltasipuli
1/2kpl Solo valkosipuli
2rkl Tomaattipyreetä
1tl Harissaa
2rkl Rypsiöljyä
230g Esikeitettyjä kidneypapuja
150g Säilyke maissia
1/2ruukkua ruohosipulia
8kpl Maissi- tai vehnätortillaa
50g Ranskankernaa
100g Raastettua juustoa
50kpl Nachosipsejä, murskattuja
  1. Hienonna paprika, sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota rypsiöljyssä tomaattipyreen ja harissapastan kanssa.
  3. Kaada vesi pavuista ja maissista siivilällä, kuullota mukaan ja lisää karkeasti leikatut tomaatit ja ruohosipulit.
  4. Anna kiehua hiljalleen paksuksi täytteeksi, noin 10-15 minuuttia.
  5. Täytä tortillat täytteellä, rullaa yhteen ja laita uunivuokaan, käytä tarvittaessa grillitikkuja tai cocktailtikkuja saadaksesi tortillat pysymään kiinni.
  6. Sivellä tortillat yläpuolelta creme fraichillä, ripottele päälle juustoraaste ja murskatut nachosipsit.
  7. Gratinoi 225 asteisessa uunissa n 12-15 minuuttia jotta burritokset saavat väriä.
  8. Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Gratinoitu burrito
Vege a la Mexico, lisää kotimaista chiliä saadaksesi tulisemman täytteen.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
kappaletta

Resepti

1kpl Keltasipuli
1/2kpl Solo valkosipuli
2rkl Tomaattipyreetä
1tl Harissaa
2rkl Rypsiöljyä
230g Esikeitettyjä kidneypapuja
150g Säilyke maissia
1/2ruukkua ruohosipulia
8kpl Maissi- tai vehnätortillaa
50g Ranskankernaa
100g Raastettua juustoa
50kpl Nachosipsejä, murskattuja

Ohjeet

  1. Hienonna paprika, sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota rypsiöljyssä tomaattipyreen ja harissapastan kanssa.
  3. Kaada vesi pavuista ja maissista siivilällä, kuullota mukaan ja lisää karkeasti leikatut tomaatit ja ruohosipulit.
  4. Anna kiehua hiljalleen paksuksi täytteeksi, noin 10-15 minuuttia.
  5. Täytä tortillat täytteellä, rullaa yhteen ja laita uunivuokaan, käytä tarvittaessa grillitikkuja tai cocktailtikkuja saadaksesi tortillat pysymään kiinni.
  6. Sivellä tortillat yläpuolelta creme fraichillä, ripottele päälle juustoraaste ja murskatut nachosipsit.
  7. Gratinoi 225 asteisessa uunissa n 12-15 minuuttia jotta burritokset saavat väriä.
  8. Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider