Gratinoitu burrito

Vege a la Mexico, lisää kotimaista chiliä saadaksesi tulisemman täytteen.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella

 

Annoslaskuri

kappaletta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Keltasipuli
1/2kpl Solo valkosipuli
2rkl Tomaattipyreetä
1tl Harissaa
2rkl Rypsiöljyä
230g Esikeitettyjä kidneypapuja
150g Säilyke maissia
1/2ruukkua ruohosipulia
8kpl Maissi- tai vehnätortillaa
50g Ranskankernaa
100g Raastettua juustoa
50kpl Nachosipsejä, murskattuja
  1. Hienonna paprika, sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota rypsiöljyssä tomaattipyreen ja harissapastan kanssa.
  3. Kaada vesi pavuista ja maissista siivilällä, kuullota mukaan ja lisää karkeasti leikatut tomaatit ja ruohosipulit.
  4. Anna kiehua hiljalleen paksuksi täytteeksi, noin 10-15 minuuttia.
  5. Täytä tortillat täytteellä, rullaa yhteen ja laita uunivuokaan, käytä tarvittaessa grillitikkuja tai cocktailtikkuja saadaksesi tortillat pysymään kiinni.
  6. Sivellä tortillat yläpuolelta creme fraichillä, ripottele päälle juustoraaste ja murskatut nachosipsit.
  7. Gratinoi 225 asteisessa uunissa n 12-15 minuuttia jotta burritokset saavat väriä.
  8. Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Gratinoitu burrito

Vege a la Mexico, lisää kotimaista chiliä saadaksesi tulisemman täytteen.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella

 

Annoslaskuri

kappaletta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Keltasipuli
1/2kpl Solo valkosipuli
2rkl Tomaattipyreetä
1tl Harissaa
2rkl Rypsiöljyä
230g Esikeitettyjä kidneypapuja
150g Säilyke maissia
1/2ruukkua ruohosipulia
8kpl Maissi- tai vehnätortillaa
50g Ranskankernaa
100g Raastettua juustoa
50kpl Nachosipsejä, murskattuja
  1. Hienonna paprika, sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota rypsiöljyssä tomaattipyreen ja harissapastan kanssa.
  3. Kaada vesi pavuista ja maissista siivilällä, kuullota mukaan ja lisää karkeasti leikatut tomaatit ja ruohosipulit.
  4. Anna kiehua hiljalleen paksuksi täytteeksi, noin 10-15 minuuttia.
  5. Täytä tortillat täytteellä, rullaa yhteen ja laita uunivuokaan, käytä tarvittaessa grillitikkuja tai cocktailtikkuja saadaksesi tortillat pysymään kiinni.
  6. Sivellä tortillat yläpuolelta creme fraichillä, ripottele päälle juustoraaste ja murskatut nachosipsit.
  7. Gratinoi 225 asteisessa uunissa n 12-15 minuuttia jotta burritokset saavat väriä.
  8. Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Gratinoitu burrito
Vege a la Mexico, lisää kotimaista chiliä saadaksesi tulisemman täytteen.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
kappaletta

Resepti

1kpl Keltasipuli
1/2kpl Solo valkosipuli
2rkl Tomaattipyreetä
1tl Harissaa
2rkl Rypsiöljyä
230g Esikeitettyjä kidneypapuja
150g Säilyke maissia
1/2ruukkua ruohosipulia
8kpl Maissi- tai vehnätortillaa
50g Ranskankernaa
100g Raastettua juustoa
50kpl Nachosipsejä, murskattuja

Ohjeet

  1. Hienonna paprika, sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota rypsiöljyssä tomaattipyreen ja harissapastan kanssa.
  3. Kaada vesi pavuista ja maissista siivilällä, kuullota mukaan ja lisää karkeasti leikatut tomaatit ja ruohosipulit.
  4. Anna kiehua hiljalleen paksuksi täytteeksi, noin 10-15 minuuttia.
  5. Täytä tortillat täytteellä, rullaa yhteen ja laita uunivuokaan, käytä tarvittaessa grillitikkuja tai cocktailtikkuja saadaksesi tortillat pysymään kiinni.
  6. Sivellä tortillat yläpuolelta creme fraichillä, ripottele päälle juustoraaste ja murskatut nachosipsit.
  7. Gratinoi 225 asteisessa uunissa n 12-15 minuuttia jotta burritokset saavat väriä.
  8. Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.