Halloumipata

Halloumipata

Kotiruokaa 2.0! Todella maukas ja täyteläinen, sitä paitsi kaikki rakastavat halloumia!
Votes: 4
Rating: 3.75
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Halloumipata Intialaisella maulla

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Keltasipuli
2kpl Valkosipulinkynttä
2kpl Porkkanoita
2rkl Tomaattipyreetä
2tl Garam Masala maustetta
Muutama oksa timjamia
2rkl Rapsiöljyä
1kpl Liemikuutio
200g paseerattua tomaattia
6dl Vettä
400g Halloumia
2rkl Rypsiöljyä
100g Ranskankernaa
  1. Kuori valkosipuli, keltasipuli ja porkkanat.
  2. Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi.
  3. Kuullota öljyisessä paistinpannussa yhdessä tomaattipyreen, garam masala mausteen ja timjamin kanssa.
  4. Kaada sekaan vesi, liemikuutio ja paseerattu tomaatti.
  5. Anna kiehua noin 15 minuuttia kunnes kastike kiinteytynyt.
  6. Leikkaa halloumi kuutioiksi, ruskista rypsiöljyssä toisessa paistinpannussa.
  7. Sekoita kastike halloumin kanssa ja lisää creme fraiche ja kiehauta.
  8. Tarjoile basmatiriisin ja vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Halloumipata

Kotiruokaa 2.0! Todella maukas ja täyteläinen, sitä paitsi kaikki rakastavat halloumia!
Votes: 4
Rating: 3.75
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Halloumipata Intialaisella maulla

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Keltasipuli
2kpl Valkosipulinkynttä
2kpl Porkkanoita
2rkl Tomaattipyreetä
2tl Garam Masala maustetta
Muutama oksa timjamia
2rkl Rapsiöljyä
1kpl Liemikuutio
200g paseerattua tomaattia
6dl Vettä
400g Halloumia
2rkl Rypsiöljyä
100g Ranskankernaa
  1. Kuori valkosipuli, keltasipuli ja porkkanat.
  2. Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi.
  3. Kuullota öljyisessä paistinpannussa yhdessä tomaattipyreen, garam masala mausteen ja timjamin kanssa.
  4. Kaada sekaan vesi, liemikuutio ja paseerattu tomaatti.
  5. Anna kiehua noin 15 minuuttia kunnes kastike kiinteytynyt.
  6. Leikkaa halloumi kuutioiksi, ruskista rypsiöljyssä toisessa paistinpannussa.
  7. Sekoita kastike halloumin kanssa ja lisää creme fraiche ja kiehauta.
  8. Tarjoile basmatiriisin ja vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Halloumipata
Halloumipata
Kotiruokaa 2.0! Todella maukas ja täyteläinen, sitä paitsi kaikki rakastavat halloumia!
Votes: 4
Rating: 3.75
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

1kpl Keltasipuli
2kpl Valkosipulinkynttä
2kpl Porkkanoita
2rkl Tomaattipyreetä
2tl Garam Masala maustetta
Muutama oksa timjamia
2rkl Rapsiöljyä
1kpl Liemikuutio
200g paseerattua tomaattia
6dl Vettä
400g Halloumia
2rkl Rypsiöljyä
100g Ranskankernaa

Ohjeet

  1. Kuori valkosipuli, keltasipuli ja porkkanat.
  2. Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi.
  3. Kuullota öljyisessä paistinpannussa yhdessä tomaattipyreen, garam masala mausteen ja timjamin kanssa.
  4. Kaada sekaan vesi, liemikuutio ja paseerattu tomaatti.
  5. Anna kiehua noin 15 minuuttia kunnes kastike kiinteytynyt.
  6. Leikkaa halloumi kuutioiksi, ruskista rypsiöljyssä toisessa paistinpannussa.
  7. Sekoita kastike halloumin kanssa ja lisää creme fraiche ja kiehauta.
  8. Tarjoile basmatiriisin ja vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerma