
![]() |
Halloumipata
Kotiruokaa 2.0!
Todella maukas ja täyteläinen, sitä paitsi kaikki rakastavat halloumia!
Halloumipata Intialaisella maulla
|
|
![]() |
Halloumipata
Kotiruokaa 2.0!
Todella maukas ja täyteläinen, sitä paitsi kaikki rakastavat halloumia!
Halloumipata Intialaisella maulla
|
![]() |

Halloumipata
Kotiruokaa 2.0!
Todella maukas ja täyteläinen, sitä paitsi kaikki rakastavat halloumia!
1kpl | Keltasipuli |
2kpl | Valkosipulinkynttä |
2kpl | Porkkanoita |
2rkl | Tomaattipyreetä |
2tl | Garam Masala maustetta |
Muutama oksa timjamia |
2rkl | Rapsiöljyä |
1kpl | Liemikuutio |
200g | paseerattua tomaattia |
6dl | Vettä |
400g | Halloumia |
2rkl | Rypsiöljyä |
100g | Ranskankernaa |
- Kuori valkosipuli, keltasipuli ja porkkanat.
- Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi.
- Kuullota öljyisessä paistinpannussa yhdessä tomaattipyreen, garam masala mausteen ja timjamin kanssa.
- Kaada sekaan vesi, liemikuutio ja paseerattu tomaatti.
- Anna kiehua noin 15 minuuttia kunnes kastike kiinteytynyt.
- Leikkaa halloumi kuutioiksi, ruskista rypsiöljyssä toisessa paistinpannussa.
- Sekoita kastike halloumin kanssa ja lisää creme fraiche ja kiehauta.
- Tarjoile basmatiriisin ja vihersalaatin kanssa.