Halloumipata

Kategoriat

Vaikeusaste

Halloumipata

Kotiruokaa 2.0! Todella maukas ja täyteläinen, sitä paitsi kaikki rakastavat halloumia!
Votes: 4
Rating: 3.75
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Halloumipata Intialaisella maulla

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Keltasipuli
2kpl Valkosipulinkynttä
2kpl Porkkanoita
2rkl Tomaattipyreetä
2tl Garam Masala maustetta
Muutama oksa timjamia
2rkl Rapsiöljyä
1kpl Liemikuutio
200g paseerattua tomaattia
6dl Vettä
400g Halloumia
2rkl Rypsiöljyä
100g Ranskankernaa
  1. Kuori valkosipuli, keltasipuli ja porkkanat.
  2. Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi.
  3. Kuullota öljyisessä paistinpannussa yhdessä tomaattipyreen, garam masala mausteen ja timjamin kanssa.
  4. Kaada sekaan vesi, liemikuutio ja paseerattu tomaatti.
  5. Anna kiehua noin 15 minuuttia kunnes kastike kiinteytynyt.
  6. Leikkaa halloumi kuutioiksi, ruskista rypsiöljyssä toisessa paistinpannussa.
  7. Sekoita kastike halloumin kanssa ja lisää creme fraiche ja kiehauta.
  8. Tarjoile basmatiriisin ja vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Halloumipata

Kotiruokaa 2.0! Todella maukas ja täyteläinen, sitä paitsi kaikki rakastavat halloumia!
Votes: 4
Rating: 3.75
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Halloumipata Intialaisella maulla

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Keltasipuli
2kpl Valkosipulinkynttä
2kpl Porkkanoita
2rkl Tomaattipyreetä
2tl Garam Masala maustetta
Muutama oksa timjamia
2rkl Rapsiöljyä
1kpl Liemikuutio
200g paseerattua tomaattia
6dl Vettä
400g Halloumia
2rkl Rypsiöljyä
100g Ranskankernaa
  1. Kuori valkosipuli, keltasipuli ja porkkanat.
  2. Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi.
  3. Kuullota öljyisessä paistinpannussa yhdessä tomaattipyreen, garam masala mausteen ja timjamin kanssa.
  4. Kaada sekaan vesi, liemikuutio ja paseerattu tomaatti.
  5. Anna kiehua noin 15 minuuttia kunnes kastike kiinteytynyt.
  6. Leikkaa halloumi kuutioiksi, ruskista rypsiöljyssä toisessa paistinpannussa.
  7. Sekoita kastike halloumin kanssa ja lisää creme fraiche ja kiehauta.
  8. Tarjoile basmatiriisin ja vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Halloumipata
Halloumipata
Kotiruokaa 2.0! Todella maukas ja täyteläinen, sitä paitsi kaikki rakastavat halloumia!
Votes: 4
Rating: 3.75
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

1kpl Keltasipuli
2kpl Valkosipulinkynttä
2kpl Porkkanoita
2rkl Tomaattipyreetä
2tl Garam Masala maustetta
Muutama oksa timjamia
2rkl Rapsiöljyä
1kpl Liemikuutio
200g paseerattua tomaattia
6dl Vettä
400g Halloumia
2rkl Rypsiöljyä
100g Ranskankernaa

Ohjeet

  1. Kuori valkosipuli, keltasipuli ja porkkanat.
  2. Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi.
  3. Kuullota öljyisessä paistinpannussa yhdessä tomaattipyreen, garam masala mausteen ja timjamin kanssa.
  4. Kaada sekaan vesi, liemikuutio ja paseerattu tomaatti.
  5. Anna kiehua noin 15 minuuttia kunnes kastike kiinteytynyt.
  6. Leikkaa halloumi kuutioiksi, ruskista rypsiöljyssä toisessa paistinpannussa.
  7. Sekoita kastike halloumin kanssa ja lisää creme fraiche ja kiehauta.
  8. Tarjoile basmatiriisin ja vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider