Hernepihvit

Kategoriat

Vaikeusaste

Hernepihvit

Todella helpot pihvit, jotka yleensä sopivat koko seurueelle!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Hernepihvit liperillä

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

0,5dl Korppujauhoja
0,5dl Ruokakermaa
2kpl Kananmunia
50g Mozzarellaa
200g Pakastettuja herneitä
0,5ruukkua Tuoretta liperiä
Suolaa
Mustapippuria
Oliiviöljyä paistamiseen
  1. Sekoita korppujauhot ja kerma kulhoon.
  2. Anna paisua 5-10 minuuttia.
  3. Sekoita sen jälkeen joukkoon kananmunat ja mozzarella hienonnettuna tai raastettuna korppujauhosekoitukseen.
  4. Sulata hernepussia 1.5 minuuttia mikrossa korkealla teholla, saavat olla puolipakastettuja.
  5. Leikkaa liperi karkeasti ja sekoita taikinaan.
  6. Mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Muotoile pyöreitä n 4 cm:iä palloja, purista kämmenien välissä.
  8. Paista runsaassa määrässä öljyä puolilämmöllä.
  9. Anna pihvien saada väriä ennen kuin käännät ne paistinpannulla.
  10. Tarjoile esim nokareella creme fraiche, vähän leikattuja tuoreita yrttejä sekä tuoreilla leikatuilla vihanneksilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Hernepihvit

Todella helpot pihvit, jotka yleensä sopivat koko seurueelle!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Hernepihvit liperillä

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

0,5dl Korppujauhoja
0,5dl Ruokakermaa
2kpl Kananmunia
50g Mozzarellaa
200g Pakastettuja herneitä
0,5ruukkua Tuoretta liperiä
Suolaa
Mustapippuria
Oliiviöljyä paistamiseen
  1. Sekoita korppujauhot ja kerma kulhoon.
  2. Anna paisua 5-10 minuuttia.
  3. Sekoita sen jälkeen joukkoon kananmunat ja mozzarella hienonnettuna tai raastettuna korppujauhosekoitukseen.
  4. Sulata hernepussia 1.5 minuuttia mikrossa korkealla teholla, saavat olla puolipakastettuja.
  5. Leikkaa liperi karkeasti ja sekoita taikinaan.
  6. Mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Muotoile pyöreitä n 4 cm:iä palloja, purista kämmenien välissä.
  8. Paista runsaassa määrässä öljyä puolilämmöllä.
  9. Anna pihvien saada väriä ennen kuin käännät ne paistinpannulla.
  10. Tarjoile esim nokareella creme fraiche, vähän leikattuja tuoreita yrttejä sekä tuoreilla leikatuilla vihanneksilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Hernepihvit
Hernepihvit
Todella helpot pihvit, jotka yleensä sopivat koko seurueelle!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

0,5dl Korppujauhoja
0,5dl Ruokakermaa
2kpl Kananmunia
50g Mozzarellaa
200g Pakastettuja herneitä
0,5ruukkua Tuoretta liperiä
Suolaa
Mustapippuria
Oliiviöljyä paistamiseen

Ohjeet

  1. Sekoita korppujauhot ja kerma kulhoon.
  2. Anna paisua 5-10 minuuttia.
  3. Sekoita sen jälkeen joukkoon kananmunat ja mozzarella hienonnettuna tai raastettuna korppujauhosekoitukseen.
  4. Sulata hernepussia 1.5 minuuttia mikrossa korkealla teholla, saavat olla puolipakastettuja.
  5. Leikkaa liperi karkeasti ja sekoita taikinaan.
  6. Mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Muotoile pyöreitä n 4 cm:iä palloja, purista kämmenien välissä.
  8. Paista runsaassa määrässä öljyä puolilämmöllä.
  9. Anna pihvien saada väriä ennen kuin käännät ne paistinpannulla.
  10. Tarjoile esim nokareella creme fraiche, vähän leikattuja tuoreita yrttejä sekä tuoreilla leikatuilla vihanneksilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider