Kategoriat

Vaikeusaste

Intialainen kukkakaali-riisivuoka

Tämän vuokaruoan jekku on mausteissa, joita on runsaasti, ei kuitenkaan liikaa. Ruoan voi rikastaa melkeinpä millä tahansa proteiinipitoisella, kuten härkiksellä. Annos kruunataan paahdetuilla cashewpähkinöillä, tuoreella korianterilla ja nokareella kasvipohjaista ranskankermaa.
Votes: 3
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Helppo ja herkullinen vuokaruoka arkeen ja viikonloppuun.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1keskikokoinen Sipuli
3 Valkosipulinkynttä
3keskikokoista Perunaa
1(noin 500 g) Kukkakaali
2rkl Öljyä
ripaus Suolaa
6dl Kasvislientä
2rkl Punaista currytahnaa
1tl kurkumaa
1rkl Sinapinsiemeniä
1rkl garam masalaa
1tl Suolaa
2dl Basmatiriisiä
1pkt (250 g) härkistä (indian curry)
Öljyä paistamiseen
cashewpähkinöitä
Tuoretta korianteria
kaurapohjaista ranskankermaa
  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  3. Kuori ja kuutioi perunat, paloittele kukkakaali suupalan kokoisiksi paloiksi.
  4. Lisää sekaan öljy ja mausta ripauksella suolaa.
  5. Levitä kasvikset suureen öljyttyyn uunivuokaan.
  6. Paahda kasviksia noin 20 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät.
  7. Kuumenna kasvisliemi kattilassa kiehuvaksi.
  8. Sekoita joukkoon mausteet.
  9. Ota vuoka pois uunista ja laske lämpötila 200 asteeseen.
  10. Lisää riisi ja kasvisliemi kasvisten sekaan vuokaan.
  11. Nosta vuoka uuniin vielä noin 30-40 minuutiksi.
  12. Paahda pähkinät kuivalla paistinpannulla, siirrä syrjään odottamaan.
  13. Paista härkis öljyssä.
  14. Ota vuoka pois uunista.
  15. Lisää päälle korianteri, pähkinät ja paistettu härkis.
  16. Tarjoile ruoka kaurafraichen kanssa.

Kokkisi oli

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Intialainen kukkakaali-riisivuoka

Tämän vuokaruoan jekku on mausteissa, joita on runsaasti, ei kuitenkaan liikaa. Ruoan voi rikastaa melkeinpä millä tahansa proteiinipitoisella, kuten härkiksellä. Annos kruunataan paahdetuilla cashewpähkinöillä, tuoreella korianterilla ja nokareella kasvipohjaista ranskankermaa.
Votes: 3
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Helppo ja herkullinen vuokaruoka arkeen ja viikonloppuun.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1keskikokoinen Sipuli
3 Valkosipulinkynttä
3keskikokoista Perunaa
1(noin 500 g) Kukkakaali
2rkl Öljyä
ripaus Suolaa
6dl Kasvislientä
2rkl Punaista currytahnaa
1tl kurkumaa
1rkl Sinapinsiemeniä
1rkl garam masalaa
1tl Suolaa
2dl Basmatiriisiä
1pkt (250 g) härkistä (indian curry)
Öljyä paistamiseen
cashewpähkinöitä
Tuoretta korianteria
kaurapohjaista ranskankermaa
  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  3. Kuori ja kuutioi perunat, paloittele kukkakaali suupalan kokoisiksi paloiksi.
  4. Lisää sekaan öljy ja mausta ripauksella suolaa.
  5. Levitä kasvikset suureen öljyttyyn uunivuokaan.
  6. Paahda kasviksia noin 20 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät.
  7. Kuumenna kasvisliemi kattilassa kiehuvaksi.
  8. Sekoita joukkoon mausteet.
  9. Ota vuoka pois uunista ja laske lämpötila 200 asteeseen.
  10. Lisää riisi ja kasvisliemi kasvisten sekaan vuokaan.
  11. Nosta vuoka uuniin vielä noin 30-40 minuutiksi.
  12. Paahda pähkinät kuivalla paistinpannulla, siirrä syrjään odottamaan.
  13. Paista härkis öljyssä.
  14. Ota vuoka pois uunista.
  15. Lisää päälle korianteri, pähkinät ja paistettu härkis.
  16. Tarjoile ruoka kaurafraichen kanssa.

Kokkisi oli

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Intialainen kukkakaali-riisivuoka
Tämän vuokaruoan jekku on mausteissa, joita on runsaasti, ei kuitenkaan liikaa. Ruoan voi rikastaa melkeinpä millä tahansa proteiinipitoisella, kuten härkiksellä. Annos kruunataan paahdetuilla cashewpähkinöillä, tuoreella korianterilla ja nokareella kasvipohjaista ranskankermaa.
Votes: 3
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

1keskikokoinen Sipuli
3 Valkosipulinkynttä
3keskikokoista Perunaa
1(noin 500 g) Kukkakaali
2rkl Öljyä
ripaus Suolaa
6dl Kasvislientä
2rkl Punaista currytahnaa
1tl kurkumaa
1rkl Sinapinsiemeniä
1rkl garam masalaa
1tl Suolaa
2dl Basmatiriisiä
1pkt (250 g) härkistä (indian curry)
Öljyä paistamiseen
cashewpähkinöitä
Tuoretta korianteria
kaurapohjaista ranskankermaa

Ohjeet

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  3. Kuori ja kuutioi perunat, paloittele kukkakaali suupalan kokoisiksi paloiksi.
  4. Lisää sekaan öljy ja mausta ripauksella suolaa.
  5. Levitä kasvikset suureen öljyttyyn uunivuokaan.
  6. Paahda kasviksia noin 20 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät.
  7. Kuumenna kasvisliemi kattilassa kiehuvaksi.
  8. Sekoita joukkoon mausteet.
  9. Ota vuoka pois uunista ja laske lämpötila 200 asteeseen.
  10. Lisää riisi ja kasvisliemi kasvisten sekaan vuokaan.
  11. Nosta vuoka uuniin vielä noin 30-40 minuutiksi.
  12. Paahda pähkinät kuivalla paistinpannulla, siirrä syrjään odottamaan.
  13. Paista härkis öljyssä.
  14. Ota vuoka pois uunista.
  15. Lisää päälle korianteri, pähkinät ja paistettu härkis.
  16. Tarjoile ruoka kaurafraichen kanssa.

Kokkisi oli

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider