Kasvisreseptit

Japanilaista grillattua munakoisoa ja dengaku-kastike

Japanilaistyylinen helppo ja nopea alkuruoka tai lisuke, jossa pääosassa munakoiso ja simppeli makea marinadi. Voit halutessasi tehdä ruuasta täyttävämpää juuston avulla
(0)
(646)
Tulosta
2KplMunakoisoa
3RklÖljyä (oliivi- tai rypsiöljy)
80GJuustoraastetta (halutessasi)
3Rkl Sesamöljyä
4RklMiriniä
4RklMisotahnaa
2-3RklVettä
4TlSokeria tai fariinisokeria
  1. Valmista dengaku-kastike kuumentamalla ainekset (misotahna, mirin, vesi ja sokeri) kattilassa. Ei tarvitse kiehauttaa. Siirrä sivuun odottamaan.
  2. Halkaise munakoisot ja tee pintaan ristiviillot
  3. Esipaista munakoisot pannulla öljyssä kummaltakin puolelta 5-10 min
  4. Siirrä koisot uunivuokaan halkaistu pinta ylöspäin
  5. Sivele munakoisojen päälle dengaku-kastike (voit lisätä myös juustoraastetta, esim. emmental tai mozzarella)
  6. Siirrä munakoisot 200°C uuniin 5-10 min, kunnes pehmeitä (ja juusto sulanut)
  7. Tarjoile heti
AL
:Anniina Lehto
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.