Juures-nyhtökaurapata

Helppo ja lämmittävä pata! Parasta kunnon perunamuussin kanssa nautittuna❤️ Kaikki juurekset käyvät! Nyhtökaura lisätään vasta lopussa, jotta sen rakenne säilyy.
Votes: 4
Rating: 1.75
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Täydellistä kaikista juureksista tehtynä, etenkin pottumuusin kanssa syötynä! Jos et ole ennen maistanut nyhtökauraa, kokeile sitä tässä.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Sipuli
500 g pilkottuja juureksia (porkkana, lanttu, juuriselleri, punajuuri..)
1kpl Kasvisliemikuutio
1tl Suola
Timjami, 1 rkl kuivattua ja muutama oksa
5kpl Mustapippuria
250g Nude nyhtökauraa
  1. Pilko ja kuori sipuli sekä juurekset.
  2. Lado juurekset ja sipuli vuokaan, kaada päälle vettä niin, että juurekset melkein peittyvät.
  3. Murenna päälle kasvisliemikuutio, lisää suola, mustapippuri ja timjami.
  4. Kuumenna uuni ensin 200 asteeseen, anna kasvisten saada väriä noin puoli tuntia.
  5. Alenna uuni sitten 175 asteeseen, hauduta tunti.
  6. Jos vuokasi on laakea, saatat joutua lisäämään vettä.
  7. Paista nyhtökaura runsaassa öljyssä pannulla rapeaksi, mausta suolalla ja lisää pataan.
  8. Laita vuoka vielä vartiksi uunin lämpöön.
  9. Valmis! Nauti

Kokkisi oli

Emilia MarjakangasEmilia Marjakangas

Testaa seuraavaksi

Juures-nyhtökaurapata

Helppo ja lämmittävä pata! Parasta kunnon perunamuussin kanssa nautittuna❤️ Kaikki juurekset käyvät! Nyhtökaura lisätään vasta lopussa, jotta sen rakenne säilyy.
Votes: 4
Rating: 1.75
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Täydellistä kaikista juureksista tehtynä, etenkin pottumuusin kanssa syötynä! Jos et ole ennen maistanut nyhtökauraa, kokeile sitä tässä.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Sipuli
500 g pilkottuja juureksia (porkkana, lanttu, juuriselleri, punajuuri..)
1kpl Kasvisliemikuutio
1tl Suola
Timjami, 1 rkl kuivattua ja muutama oksa
5kpl Mustapippuria
250g Nude nyhtökauraa
  1. Pilko ja kuori sipuli sekä juurekset.
  2. Lado juurekset ja sipuli vuokaan, kaada päälle vettä niin, että juurekset melkein peittyvät.
  3. Murenna päälle kasvisliemikuutio, lisää suola, mustapippuri ja timjami.
  4. Kuumenna uuni ensin 200 asteeseen, anna kasvisten saada väriä noin puoli tuntia.
  5. Alenna uuni sitten 175 asteeseen, hauduta tunti.
  6. Jos vuokasi on laakea, saatat joutua lisäämään vettä.
  7. Paista nyhtökaura runsaassa öljyssä pannulla rapeaksi, mausta suolalla ja lisää pataan.
  8. Laita vuoka vielä vartiksi uunin lämpöön.
  9. Valmis! Nauti

Kokkisi oli

Emilia MarjakangasEmilia Marjakangas

Testaa seuraavaksi

Juures-nyhtökaurapata
Helppo ja lämmittävä pata! Parasta kunnon perunamuussin kanssa nautittuna❤️ Kaikki juurekset käyvät! Nyhtökaura lisätään vasta lopussa, jotta sen rakenne säilyy.
Votes: 4
Rating: 1.75
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1kpl Sipuli
500 g pilkottuja juureksia (porkkana, lanttu, juuriselleri, punajuuri..)
1kpl Kasvisliemikuutio
1tl Suola
Timjami, 1 rkl kuivattua ja muutama oksa
5kpl Mustapippuria
250g Nude nyhtökauraa

Ohjeet

  1. Pilko ja kuori sipuli sekä juurekset.
  2. Lado juurekset ja sipuli vuokaan, kaada päälle vettä niin, että juurekset melkein peittyvät.
  3. Murenna päälle kasvisliemikuutio, lisää suola, mustapippuri ja timjami.
  4. Kuumenna uuni ensin 200 asteeseen, anna kasvisten saada väriä noin puoli tuntia.
  5. Alenna uuni sitten 175 asteeseen, hauduta tunti.
  6. Jos vuokasi on laakea, saatat joutua lisäämään vettä.
  7. Paista nyhtökaura runsaassa öljyssä pannulla rapeaksi, mausta suolalla ja lisää pataan.
  8. Laita vuoka vielä vartiksi uunin lämpöön.
  9. Valmis! Nauti

Kokkisi oli

Emilia MarjakangasEmilia Marjakangas

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Lämmittävä bataattikeitto tomaattia
Tomaattinen bataattikeitto

Tarjoile kermanokareen ja tuoreiden yrttien kera.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen gulassi
Vegetaarinen gulassi

Anna jäähtyä hiukan ennen tarjoilua, tarjoile nokareen kermaviilin tai kermaviilin kanssa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen pasta bolognese
Vegetaarinen pasta bolognese

Nopea ja helppo arkiruoka.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!