Kantarelli-palsternakkapiirakka

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Piirakkataikina:
125g Voita
3dl Vehnäjauhoja
3rkl Kylmää vettä
1mm Suolaa
2tl Sipulijauhetta
Täyte:
250g Kantarelleja, pakaste tai säilöttyjä
2kpl Keltasipulia
2kpl Valkosipulinkynttä
2oksaa Rosmariinia
1kpl Palsternakkaa (150g)
50g Voita
Munamaito:
200g Ranskankermaa
100g Juustoraastetta
2kpl Kananmunaa
1dl Maitoa
  1. Laita uuni 225 asteeseen esipaistamiseen, pudota lämpö 180 asteeseen.
  2. Kuutioi voi ja sekoita kaikki ainekset tasaiseksi piirakkataikinaksi. Sekoita joko käsin tai monitoimikoneella.
  3. Taputa taikina vuokaan niin että saadaan komeat reunat. Anna taikinan levätä jääkaapissa 30 minuuttia, tai pakastimessa n. 10 minuuttia. Esipaista 225 asteessa 8-10 minuuttia.
  4. Kaada kantarellit siivillän ja valuta. Leikkaa sipuli, kuori parsternakka ja raasta karkeasti raastinraudalla. Pilko valkosipuli ja rosmariini.
  5. Freesaa voissa niin kauan että sipuli ja palsternakka pehmenee.
  6. Sekoita ranskankerma, raastettu juusto, kananmunat ja maito. Täytä esipaistettu piirakkakuori täytteellä ja kaada päälle munamaito.
  7. Paista 180 asteessa n. 20-25 minuuttia tai niin kauan että täyte on jähmettynyt ja saanut sienon värin.
  8. Tarjoile hyvän vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kantarelli-palsternakkapiirakka

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Piirakkataikina:
125g Voita
3dl Vehnäjauhoja
3rkl Kylmää vettä
1mm Suolaa
2tl Sipulijauhetta
Täyte:
250g Kantarelleja, pakaste tai säilöttyjä
2kpl Keltasipulia
2kpl Valkosipulinkynttä
2oksaa Rosmariinia
1kpl Palsternakkaa (150g)
50g Voita
Munamaito:
200g Ranskankermaa
100g Juustoraastetta
2kpl Kananmunaa
1dl Maitoa
  1. Laita uuni 225 asteeseen esipaistamiseen, pudota lämpö 180 asteeseen.
  2. Kuutioi voi ja sekoita kaikki ainekset tasaiseksi piirakkataikinaksi. Sekoita joko käsin tai monitoimikoneella.
  3. Taputa taikina vuokaan niin että saadaan komeat reunat. Anna taikinan levätä jääkaapissa 30 minuuttia, tai pakastimessa n. 10 minuuttia. Esipaista 225 asteessa 8-10 minuuttia.
  4. Kaada kantarellit siivillän ja valuta. Leikkaa sipuli, kuori parsternakka ja raasta karkeasti raastinraudalla. Pilko valkosipuli ja rosmariini.
  5. Freesaa voissa niin kauan että sipuli ja palsternakka pehmenee.
  6. Sekoita ranskankerma, raastettu juusto, kananmunat ja maito. Täytä esipaistettu piirakkakuori täytteellä ja kaada päälle munamaito.
  7. Paista 180 asteessa n. 20-25 minuuttia tai niin kauan että täyte on jähmettynyt ja saanut sienon värin.
  8. Tarjoile hyvän vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kantarelli-palsternakkapiirakka
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

Piirakkataikina:
125g Voita
3dl Vehnäjauhoja
3rkl Kylmää vettä
1mm Suolaa
2tl Sipulijauhetta
Täyte:
250g Kantarelleja, pakaste tai säilöttyjä
2kpl Keltasipulia
2kpl Valkosipulinkynttä
2oksaa Rosmariinia
1kpl Palsternakkaa (150g)
50g Voita
Munamaito:
200g Ranskankermaa
100g Juustoraastetta
2kpl Kananmunaa
1dl Maitoa

Ohjeet

  1. Laita uuni 225 asteeseen esipaistamiseen, pudota lämpö 180 asteeseen.
  2. Kuutioi voi ja sekoita kaikki ainekset tasaiseksi piirakkataikinaksi. Sekoita joko käsin tai monitoimikoneella.
  3. Taputa taikina vuokaan niin että saadaan komeat reunat. Anna taikinan levätä jääkaapissa 30 minuuttia, tai pakastimessa n. 10 minuuttia. Esipaista 225 asteessa 8-10 minuuttia.
  4. Kaada kantarellit siivillän ja valuta. Leikkaa sipuli, kuori parsternakka ja raasta karkeasti raastinraudalla. Pilko valkosipuli ja rosmariini.
  5. Freesaa voissa niin kauan että sipuli ja palsternakka pehmenee.
  6. Sekoita ranskankerma, raastettu juusto, kananmunat ja maito. Täytä esipaistettu piirakkakuori täytteellä ja kaada päälle munamaito.
  7. Paista 180 asteessa n. 20-25 minuuttia tai niin kauan että täyte on jähmettynyt ja saanut sienon värin.
  8. Tarjoile hyvän vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.