Kantarelli-palsternakkapiirakka

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Piirakkataikina:
125g Voita
3dl Vehnäjauhoja
3rkl Kylmää vettä
1mm Suolaa
2tl Sipulijauhetta
Täyte:
250g Kantarelleja, pakaste tai säilöttyjä
2kpl Keltasipulia
2kpl Valkosipulinkynttä
2oksaa Rosmariinia
1kpl Palsternakkaa (150g)
50g Voita
Munamaito:
200g Ranskankermaa
100g Juustoraastetta
2kpl Kananmunaa
1dl Maitoa
  1. Laita uuni 225 asteeseen esipaistamiseen, pudota lämpö 180 asteeseen.
  2. Kuutioi voi ja sekoita kaikki ainekset tasaiseksi piirakkataikinaksi. Sekoita joko käsin tai monitoimikoneella.
  3. Taputa taikina vuokaan niin että saadaan komeat reunat. Anna taikinan levätä jääkaapissa 30 minuuttia, tai pakastimessa n. 10 minuuttia. Esipaista 225 asteessa 8-10 minuuttia.
  4. Kaada kantarellit siivillän ja valuta. Leikkaa sipuli, kuori parsternakka ja raasta karkeasti raastinraudalla. Pilko valkosipuli ja rosmariini.
  5. Freesaa voissa niin kauan että sipuli ja palsternakka pehmenee.
  6. Sekoita ranskankerma, raastettu juusto, kananmunat ja maito. Täytä esipaistettu piirakkakuori täytteellä ja kaada päälle munamaito.
  7. Paista 180 asteessa n. 20-25 minuuttia tai niin kauan että täyte on jähmettynyt ja saanut sienon värin.
  8. Tarjoile hyvän vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kantarelli-palsternakkapiirakka

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Piirakkataikina:
125g Voita
3dl Vehnäjauhoja
3rkl Kylmää vettä
1mm Suolaa
2tl Sipulijauhetta
Täyte:
250g Kantarelleja, pakaste tai säilöttyjä
2kpl Keltasipulia
2kpl Valkosipulinkynttä
2oksaa Rosmariinia
1kpl Palsternakkaa (150g)
50g Voita
Munamaito:
200g Ranskankermaa
100g Juustoraastetta
2kpl Kananmunaa
1dl Maitoa
  1. Laita uuni 225 asteeseen esipaistamiseen, pudota lämpö 180 asteeseen.
  2. Kuutioi voi ja sekoita kaikki ainekset tasaiseksi piirakkataikinaksi. Sekoita joko käsin tai monitoimikoneella.
  3. Taputa taikina vuokaan niin että saadaan komeat reunat. Anna taikinan levätä jääkaapissa 30 minuuttia, tai pakastimessa n. 10 minuuttia. Esipaista 225 asteessa 8-10 minuuttia.
  4. Kaada kantarellit siivillän ja valuta. Leikkaa sipuli, kuori parsternakka ja raasta karkeasti raastinraudalla. Pilko valkosipuli ja rosmariini.
  5. Freesaa voissa niin kauan että sipuli ja palsternakka pehmenee.
  6. Sekoita ranskankerma, raastettu juusto, kananmunat ja maito. Täytä esipaistettu piirakkakuori täytteellä ja kaada päälle munamaito.
  7. Paista 180 asteessa n. 20-25 minuuttia tai niin kauan että täyte on jähmettynyt ja saanut sienon värin.
  8. Tarjoile hyvän vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kantarelli-palsternakkapiirakka
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

Piirakkataikina:
125g Voita
3dl Vehnäjauhoja
3rkl Kylmää vettä
1mm Suolaa
2tl Sipulijauhetta
Täyte:
250g Kantarelleja, pakaste tai säilöttyjä
2kpl Keltasipulia
2kpl Valkosipulinkynttä
2oksaa Rosmariinia
1kpl Palsternakkaa (150g)
50g Voita
Munamaito:
200g Ranskankermaa
100g Juustoraastetta
2kpl Kananmunaa
1dl Maitoa

Ohjeet

  1. Laita uuni 225 asteeseen esipaistamiseen, pudota lämpö 180 asteeseen.
  2. Kuutioi voi ja sekoita kaikki ainekset tasaiseksi piirakkataikinaksi. Sekoita joko käsin tai monitoimikoneella.
  3. Taputa taikina vuokaan niin että saadaan komeat reunat. Anna taikinan levätä jääkaapissa 30 minuuttia, tai pakastimessa n. 10 minuuttia. Esipaista 225 asteessa 8-10 minuuttia.
  4. Kaada kantarellit siivillän ja valuta. Leikkaa sipuli, kuori parsternakka ja raasta karkeasti raastinraudalla. Pilko valkosipuli ja rosmariini.
  5. Freesaa voissa niin kauan että sipuli ja palsternakka pehmenee.
  6. Sekoita ranskankerma, raastettu juusto, kananmunat ja maito. Täytä esipaistettu piirakkakuori täytteellä ja kaada päälle munamaito.
  7. Paista 180 asteessa n. 20-25 minuuttia tai niin kauan että täyte on jähmettynyt ja saanut sienon värin.
  8. Tarjoile hyvän vihersalaatin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Punajuurismoothie
Punajuurismoothie

Värikäs terveyspommi täynnä vitamiineja.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!