
![]() |
Kesäkurpitsakeitto
Sileä kesäkurpitsakeitto, joka tarjoillaan runsaan määrän raastetun parmesaanijuuston ja tuoreen tai miksi ei grillatun leivän kera.
Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla
Keitto
Tarjoiluun
|
|
![]() |
Kesäkurpitsakeitto
Sileä kesäkurpitsakeitto, joka tarjoillaan runsaan määrän raastetun parmesaanijuuston ja tuoreen tai miksi ei grillatun leivän kera.
Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla
|
![]() |

Kesäkurpitsakeitto
Sileä kesäkurpitsakeitto, joka tarjoillaan runsaan määrän raastetun parmesaanijuuston ja tuoreen tai miksi ei grillatun leivän kera.
Keitto
1,5kpl | Kesäkurpitsaa |
1kpl | Keltasipuli |
2kpl | Valkosipulinkynttä |
2oksaa | Lehtipersiljaa |
1dl | Oliiviöljyä |
8dl | Vettä |
2kpl | Liemikuutiota |
1kpl | Sitruuna, mehu |
Suolaa, valkopippuria |
Tarjoiluun
Runsaasti raastettua parmesaanjuustoa |
Tuoretta tai grillattua leipää |
- Pese kesäkurpitsa, kuori sipuli sekä valkosipulikynnet.
- Leikkaa sipuli, valkosipuli, kesäkurpitsa ja persilja karkeiksi paloiksi.
- Kuullota vihannekset runsaassa määrässä oliiviöljyä, lisää vesi ja liemikuutiot.
- Keitä noin 5 minuuttia, lisää sitruunamehu.
- Mausta suolalla ja valkopippurilla.
- Sekoita kannu- tai sauvasekoittimessa.
- Tarjoile raastetun parmesaanijuuston sekä leivän kanssa.